WhatsApp: 3 fontos változás, amely forradalmasítja az alkalmazást 2024-ben

WhatsApp: 3 fontos változás, amely forradalmasítsa az alkalmazást ebben 2024 2024-re a frissítések nem mentesülnek, mivel 3 új funkció megerősítése megtörtént, amelyeket ezek a következő frissítések tartalmazni fognak, és itt eláruljuk, mik ezek.</p> <p>Jelenleg a technológia naponta sok felett átvette az irányítást helyzetek, tökéletes példa Ez a kommunikáció, mert amit korábban napokig, hetekig, hónapokig tartott a kommunikáció, most már csak néhány másodperc vagy perc várakozás kérdése.</p><div id=

Bár az azonnali üzenetküldés már a WhatsApp 2009-es megjelenése előtt is létezett, ez az alkalmazás messze túlmutat az akkoriban megszokottakon, így az évek során a legjobb azonnali üzenetküldő alkalmazásként nőtte ki magát. a világban.

Az alapokkal kezdődött, egy alkalmazás, amely vezetékes vagy mobil internetkapcsolattal működik, üzenetküldő hálózatot használ, az idő múlásával és a frissítésekkel A WhatsApp új eszközöket vezetett be, amíg el nem éri a jelenlegi alkalmazást .

Azonnali üzenetek, hangüzenetek, multimédiás fájlok küldése és fogadása, hanghívások, videohívások, és a közelmúltban, a Meta vállalatba való beépítésével olyan közösségi hálózati eszközökkel bővült a közösség, mint a ›› és az ‹‹államok. ››, ez az alkalmazás néhány funkciója.

Ennek azonban még nincs vége, mert minden nagyobb frissítéssel fontos változások következnek be a funkcióiban. Mint például a 2024-re várhatók, mivel a következő frissítésekhez várható új funkciók közül 3 kiszivárgott a WABetaInfo virtuális platform által felfedezett adatok alapján.

WhatsApp: 3 fontos változás, amely forradalmasítja az alkalmazást 2024-ben
Image hitel: Xataka

A WABetaInfo platform szerint ezek a frissítések egy lépéssel tovább viszik az ismerőseinkkel való kapcsolatfelvételt. Itt többet megtudhat ezekről az új funkciókról:

1. Állapotfrissítések az Instagram

ban

Ezzel az új funkcióval kibővítheti azoknak a körét, akik látni fogják állapotait, hiszen attól a pillanattól kezdve egyetlen mozdulattal megoszthatja a WhatsApp állapotfrissítéseket az Instagram alkalmazásban. Vagyis ebből az első alkalmazásból közzéteheti WhatsApp állapotait az Instagramon.

2. Zene videohívás közben

Ez a másik új funkció nagyon érdekes, mivel mostantól valós időben hallgathat zenét videohívás közben a képernyő másik oldalán lévő személlyel. Más szóval, bárkivel, bárhonnan hallgathat zenét, csak egy videohívással.

3. Felhasználónevek

Ezekkel az új frissítésekkel kezdődően a WhatsApp úgy döntött, hogy felhasználóneveket ad hozzá alkalmazásához. Csakúgy, mint az Instagramon, a WhatsApp ezentúl felhasználóneveket ad hozzá, és nem csak ez, nem kell többé megosztanunk a telefonszámunkat, hogy hozzáadhassuk a WhatsApp-hoz, most már kereshetnek is. ezzel a felhasználónévvel, hogy kapcsolatba léphessen velünk.

Kétségtelen, hogy ezek olyan frissítések, amelyek teljesen megváltoztatják az alkalmazás használatának módját, ezek még a WhatsApp béta verziójában vannak, csak várnunk kell rájuk nyilvánosságra hozni.

p>


5 / 5 ( 4 Szavazatok )