Vizuális teszt Meg fogja találni a különböző SZIMBOLOT a képen a határidő előtt?

Vizuális teszt Megtalálod? a képen látható különböző SZIMBÓLUM az időkorlát előtt?

Az emberi lényekhez szükséges képességek közül kettő figyelem és memória, amelyet bizonyos rejtvények ( vizuális, logikai vagy matematikai) ma van egy konkrét kihívásunk, amely segít fejleszteni ezeket a kognitív képességeket, csak az illusztráción kell tartania a tekintetét.

A figyelem az a képesség, hogy fenntartsuk a vizuális fókuszt, hogy egy ideig egy elemre vagy tárgyra koncentrálhassunk, anélkül hogy megszakításokat engednénk, ezért azt javasoljuk, hogy menjen egy csendes környezetbe, ahol senki sem zavarja meg legalább a vizuális edzést. a következő néhány percben.

Figyeljen a következő képre, amelyet Genial Guru Ez egy sablon, amely végigsöpör a különböző közösségi hálózatokon, mivel nem túl könnyű megoldani, néhány felhasználó figyelem és koncentráció hiánya miatt kudarcot szenvedett, a szabályok egyszerűek, csak meg kell találni a különböző szimbólumot a lehető legrövidebb idő.

TALÁLJA MEG A SZIMBÓLUT KEVESEBB 8 MÁSODPERC ALATT

Test vizuális Meg fogja találni a különböző SZIMBOLOT a képen az időkorlát előtt?
Fotó: Zseniális Guru< span data -ccp-props='{"201341983":0,"335559739":160,"335559740":259}'>

Ossza meg velünk, ha megtalálta a másik szimbólumot, ne érezze magát rosszul, ha nem ért el sikert, nem mindenki képes felülkerekedni rajta. A jó eredmény eléréséhez gyakorlatra és tapasztalatra van szükség. Ezt akkor érheti el, ha naponta vizuális rejtvényeket old meg.

Továbbra is fejleszd kognitív képességeidet vizuális tréning segítségével, és ezekkel új ösztönzési lehetőségeket biztosítunk. Ha sikerült megtalálnod a szót, gratulálunk tartsa a tekintetét az illusztráción, és tudva használja az idejét.

< b>VÁLASZ

Vizuális teszt megtalálta a különböző SZIMBOLOT a képen az időkorlát előtt?
Fotó: Zseniális Guru< span data -ccp-props='{"201341983":0,"335559739":160,"335559740":259}'>

A rejtvényeket nem könnyű megoldani, bár kezdő szinten léteznek, mindegyikben meg kell őrizni a figyelmet és a koncentrációt. Fejleszd ezt a két, a mindennapi élethez szükséges képességet azáltal, hogy folytatod az általunk kínált rejtvények megoldását.

Vizuális teszt Meg fogja találni a különböző SZIMBOLOT a képen a határidő előtt?


5 / 5 ( 3 Szavazatok )