Vizuális teszt KEZDŐKNEK: Meg fogja találni a „Zokni” szót a szókeresésben?

Vizuális teszt KEZDŐKNEK: be Megtalálod a „Zokni” szót a keresőszóban?” title=

Szókeresések, keresztrejtvények, sudokusok és a közösségi oldalakon elérhető bármilyen vizuális rejtvény segít az agy gyakorlásában, mivel pozitív változást idéz elő, és ezáltal megakadályozza a kognitív romlást. Ne hagyja ki a rejtvények egyikét sem, amelyeket bemutatunk Önnek, hasznosak a készségek fejlesztéséhez, egy pillanatnyi stimulációhoz és egy kellemes pillanathoz.

Mint jól tudod, a levesek abból állnak, hogy egy szót találunk egy időkorlát. Általában mindkét irányban megfelelően el vannak rejtve, de néha visszafelé is kiírhatók.

Van elég legyőzni ezt az ábécé levest, amely a közösségi hálózatok csúcsává vált? Nem elég, ha válaszol, bizonyítania kell, a legjobb időt kell szereznie a közösségi hálózatokon, és be kell bizonyítania, hogy a pillanat bajnoka.

KERESSE MEG A „ZOKNI” SZÓT 9 MÁSODPERC ALATT

 Vizuális teszt KEZDŐKNEK: Meg fogja találni a „Zokni” szót a szókeresésben? title=
Fotó: Nagy Guru

Bizonyára részt vett már rejtvényben, különösen a közösségi hálózatokon, ahol bővelkedik , Ha megkérdőjelezi a gondolkodásmódunkban bekövetkező változásokat és az agyra gyakorolt ​​hatását, akkor nagyon valószínű, hogy az idő nyomásának közeledtével éreznie kell a kihívás megoldásának izgalmát.

Az elme szereti a problémát jelentő játékokat és trükköket, elengedhetetlen, hogy ne tévessze szem elől a célt, és igyekezzen minden nap fejlődni, tesztelje képességeit néhány percre egy nap. Döntse el, hogy milyen típusú rejtvényben vesz részt, és növelje a nehézségi szintet az előrehaladás során.

HELYES VÁLASZ

Vizuális teszt KEZDŐKNEK: Meg fogja találni a „Zokni” szót a szókeresésben? title=
Fotó: Nagy Guru

A rejtvények előnyeit szem előtt tartva keressen olyan teszteket, amelyek igazi kihívást jelentenek, és ahol megmutathatja, hogy szakértő vagy. Ha a legjobb időt tölti a közösségi oldalakon, akkor azt tekinthetjük, hogy Ön az egyik nagy megfigyelő .

Vizuális teszt KEZDŐKNEK: Meg fogja találni a


5 / 5 ( 2 Szavazatok )