Vizuális rejtvény okos elméknek: Keresse meg a „KÍNA” szót a GENIUS szókeresőben

Vizuális rejtvény okos elméknek: Keresse meg a „KÍNA

Ha figyelmes embernek tartja magát és bármilyen rejtvényt probléma nélkül meg tud oldani, vegyen részt a következő vizuális rejtvényben, és mutassa meg, hogy szakértő vagy. Néhány másodpercen belül meg kell találnia a megoldást, és el kell érnie a legjobb eredményt. Készen állsz?

A kihívás az, hogy megtaláljuk a KÍNA szót a szókeresést alkotó összes betű között. Ha ezt a kihívást egy kicsit bonyolultabbá szeretné tenni, 5 másodperc alatt kell megtennie. Tehát vegyünk egy mély levegőt, és játsszunk! Íme a szóban forgó kép, amelyet alaposan meg kell néznie.

HA MEGTALÁLJA A KÍNAI SZÓT, VAN 5 MÁSODPERCED

Vizuális rejtvény okos elméknek: Keresse meg a „KÍNA” szót a „GENIUS” szó keresésében „ title=
Fotó: Taníts meg a tudományról

Nagyon kevés ember képes hogy koncentrálni és megoldani egy problémát az idő nyomása alatt, ha szeretnél ennek a kiválasztott csoportnak a tagja lenni, akkor először tapasztalatot kell gyűjtened, hogy a jövőben a legapróbb részletekre is képes legyél odafigyelni .

Hogy sikerült a rejtvény? Sikerült megtalálnia a rejtett szót, mielőtt lejár az idő? Ha ezt elérte, akkor gratulálunk, a saslátású válogatott tagja vagy. De ha most még mindig nem találja az elrejtett szót, ne aggódjon, meghagyjuk a képet a helyes válasszal.

MEGOLDÁS SZAVALEVENKRE

Vizuális rejtvény okos elméknek: Keresse meg a „KÍNA” szót a „GENIUS” szó keresésében „ title=
Fotó: Taníts meg a tudományról

Találós kérdések és gondolati játékok Fantasztikusak gyakorlatok, amelyek szórakoztatnak bennünket, miközben segítenek összeszorítani neuronjainkat és megmozgatják gondolkodó izmainkat. Minden onnan származik: kreativitás, memória, kritikai képesség... és mindezt lehet és kell edzeni.

Ha szereted a hobbinkat, ne habozz, folytasd oldalunkon, mert azon kívül, hogy van kiváló tudományos témák, egészségügy, tippek stb., van ez a rovatunk is, ahol találós kérdéseket, kihívásokat, optikai csalódásokat és vizuális teszteket talál, amelyek nemcsak az agyat, hanem a látást is próbára teszik.

Vizuális rejtvény okos elméknek: Keresse meg a „KÍNA” szót a levesbetűk a GENIUS-hoz


5 / 5 ( 5 Szavazatok )