Vizuális rejtvény a GENIUS számára: Keresse meg a „POSTACARD” szót a PRO szintű szókeresésben elrejtve a TREND-en

Vizuális rejtvény a GENIUS számára: Keresse meg a „POST” szót a PRO szintű szókeresésben, amely itt van Vágj bele ebbe a rejtvénybe, hogy erősítsd elméd és látásod.

Készen állsz, hogy legyőzd azt a rejtvényt, amely megtörte az internetet? Készüljön fel, elvtárs, néhány másodperc alatt teljesítenie kell egy küldetést, és a közösségi hálózatok leggyorsabb felhasználójává kell válnia.

Mint ezeknél a feladványoknál lenni szokott, egy időkorlátot ajánlanak fel, amelyet nem szabad túllépni, vagyis elő kell készíteni a stopperórát, mielőtt az első képet látná. Ha túlléped ezt a 9 másodpercet, az azt jelenti, hogy kudarcot vallottál ebben a vizuális rejtvényben, és nem vagy elég gyors, de ne aggódj, nem arról van szó, hogy intelligens vagy, csak gyakorlásra és tapasztalatra van szükséged, amit megszerezhetsz, ha továbbra is részt vesz az általunk kínált kihívásokban.

JELZÉSEK:

Figyeljen az Enséñame de Ciencia csapata által készített képre, a képen egy szórakoztató szókeresés látható amit csak a kihívások zsenije tud megoldani. Az elejétől a végéig fenn kell tartania a koncentrációt, és új rekordot kell elérnie.

KERESSE KI A „KÉPESLAP” SZÓT CSAK 9 MÁSODPERCEN ALATT, HAGYJA KI A SZÓLEves! ábra

"attachment_147414" aria-describedby="caption-attachment-147414" class="wp-caption aligncenter">Vizuális rejtvény a GENIUS számára: Keresse meg a „POSTACARD” szót a PRO szintű szókeresésben elrejtve a TREND-en
Kép: Taníts meg a tudományról

Sikerült megtalálni a rejtett szót az utolsó másodperc előtt? Milyen zseni vagy! Gyorsnak és szenvedélyesnek bizonyult az ilyen típusú kihívásokban. Csak egy hozzád hasonló szakértő érhet el nagyszerű eredményeket és mutathat be nagyszerű kognitív képességeket.

Bizonyára már rendelkezik egy speciális keresési technikával, hiszen a legcélszerűbb az első soroktól vízszintesen kezdeni a keresést, hogy mindenben megőrizze a rendet és a következetességet. kihívás. Ossza meg velünk, mi az Ön speciális keresési technikája, és hány másodpercbe telt megtalálni a rejtett szót.

Tudta, hogy a Postai bélyegek Világnapját minden január 7-én ünneplik? A mai napon emlékezünk erre a fontos napra, amely a bélyegek kiemelésére törekszik a postai szolgálatban, mivel ezek kihagyhatatlan lépések ahhoz, hogy lényegét és érvényességét adják kártyákat. Ezt a kellemes ünnepséget először 1936-ban rendezték meg Németországban.

Kiváló fiú! Vizuális képzését kiegészítette az Önt érdeklő információkkal, amelyek pozitív tudást adnak Önnek, ideje lapozni és lezárni a rejtvényt.

VÁLASZ

Vizuális rejtvény a GENIUS számára: Keresd meg a „KÉPESLAP” rejtett szót a PRO szintű szókeresőben, amely a TREND-ben található
Kép: Taníts meg a tudományról

Milyen jó, hogy megoldottad a szórejtvényt levelezőlap< span data-contrast="none">! Mivel ez egy emléknap, ez a kihívás nagy erőre kapott a közösségi hálózatokon, és internetfelhasználók tucatjai versengtek a legrövidebb keresési idő megállapításáért.

Vizuális rejtvény a GENIUS számára: Keresse meg a PRO szintű szókeresésben elrejtett „POSTACARD” szót, amely TRENDINGVegyél részt ebben a rejtvényben, hogy erősítsd elméd és látás.

4.8 / 5 ( 5 Szavazatok )