Vizuális rejtvény a GENIUS számára: Keresse meg a „LEAPPEAP” szót a PRO szintű szókeresésben

Vizuális rejtvény a GENIUS számára: Találd meg a

Készülj fel ehhez a kihívásokkal teli és izgalmas rejtvényhez. Már csak 5 másodperced van, hogy megtedd

Megérkezett ez az új vírusos kihívás, amely próbára teszi vizuális képességeidet. Ne feledd, hogy a Taníts meg a tudományrólban strong> Arra törekszünk, hogy ösztönözzük az ilyen típusú tesztek végrehajtásának szokását, hogy növeljük az idegi kapcsolatokat, javítsuk az ügyességet, és magasabb szinten használjuk az elmét.

Ha figyelmes embernek tartja magát, és bármilyen rejtvényt probléma nélkül meg tud oldani, vegyen részt a következő vizuális rejtvényben, és mutassa meg, hogy szakértő vagy. Néhány másodpercen belül meg kell találnia a megoldást, és el kell érnie a legjobb eredményt. Készen állsz?

A kihívás az, hogy megtaláljuk a LEAP szót a szókeresést alkotó összes betű között. Ha ezt a kihívást egy kicsit bonyolultabbá szeretné tenni, 5 másodperc alatt kell megtennie. Tehát vegyünk egy mély levegőt, és játsszunk! Íme a szóban forgó kép, amelyet alaposan meg kell néznie.

LÁTHATJA A SZÓUGRÁST? NE FELEDJE, VAN 5 MÁSODPERCED

Vizuális rejtvény a GENIUS számára: Keresse meg a „LEAP” szót a PRO szintű szókeresésben
Fotó: Taníts meg a tudományról

Nagyon kevesen képesek koncentrálni és megoldani egy problémát az idő nyomása alatt. Ha szeretnél ennek a kiválasztott csoportnak a tagja lenni, először tapasztalatot kell gyűjtened, hogy a jövőben tudj koncentrálni. még a problémáról is. A legkisebb részlet.

Szórakoztató tény: Mi a szökőév? A szökőévet az az év kapja, amely egy plusz napnak felel meg a naptárban Julius Caesar február 23. és 24. között. Ez a kifejezés a latin BIS-SEXTUS szóból ered.

Hogy ment a rejtvény? Sikerült megtalálnia a rejtett szót, mielőtt lejár az idő? Ha ezt elérte, akkor gratulálunk, a saslátású válogatott tagja vagy. De ha most még mindig nem találja az elrejtett szót, ne aggódjon, meghagyjuk a képet a helyes válasszal.

MEGOLDÁS A LEVÉLESESÜNKRE

Vizuális rejtvény a GENIUS számára: Keresd meg a
Fotó: Taníts meg a tudományról

A találós kérdések és a mentális játékok fantasztikus gyakorlatok, amelyek szórakoztatnak minket, miközben segítenek megszorítani a neuronokat és edzeni gondolkodó izom. Minden onnan származik: kreativitás, memória, kritikai képesség... és mindezt lehet és kell is edzeni.

Ha szereted a hobbinkat, ne habozz folytasd oldalunkon, mert amellett, hogy kiváló tudományos, egészséggel, tippekkel stb. kapcsolatos témákkal foglalkozunk, van ez a rovatunk is, ahol találós kérdéseket, kihívásokat, optikai csalódásokat és vizuális teszteket is találsz, amelyek nemcsak az agyadat, hanem az agyadat is próbára teszik. látás.

Vizuális rejtvény a GENIUS számára: Keresse meg a „SZÖVEGÉV” szót a PRO szintű szókeresőben


5 / 5 ( 4 Szavazatok )