Vizuális rejtvény a GENIUS számára: Csak azok találják meg a „RAIN” szót a keresésben

Vizuális rejtvény a GENIUS számára: Csak azok találják meg az „ESŐ” szót az ábécében leves
Meg fogod tenni meg tudja oldani a rejtvényt az időkorlát előtt?

Figyelem! Hamarosan indul egy vizuális rejtvény, amely segít rövid időn belül edzeni az elmét. Néhány másodperc múlva elindul a Teach Me About Science platform által létrehozott szórakoztató szókereső, amelynek célja, hogy segítsen edzeni képességei fejlesztésére.

A szókeresés úgy jelent meg, hogy elterelje az ilyen emberek figyelmét egy mozgalmas nap, nagyrészt arra használták őket, hogy segítsék a gyerekeket új nyelvek elsajátításában. Ma kognitív edzésmódszerként és vizuális játékként használják, ahol egészséges versenyt hirdetünk.

UTASÍTÁSOK:

Az útmutatás könnyen érthető, vessen egy pillantást az alábbi képre, amelyen a keresés szó látható. Mint tudod, az ilyen típusú kihívásoknál a szót minden irányban kell keresni, lehet elrejtve fejjel lefelé, átlósan, jobbról balra vagy balról jobbra.

9 MÁSODPERCED VAN MEG TALÁLNI A KÉPEN AZ „ESŐ” SZÓT

Vizuális rejtvény a GENIUS számára: Csak a sólyomlátással rendelkezők találják meg a „RAIN” szót a szókeresésben
Kép: Taníts meg a tudományról

Tett sikerül megtalálnod a „RAIN” szót? Ha sikerült legyőznie ezt a kihívást, gratulálunk. Ez egy olyan kihívás, amely bár egyszerűnek tűnik, még az idő szorításában sem olyan egyszerű.

KÜLDÉSI TÉNYEK AZ ESŐRŐL

  • Az érdekességeket egy olyan információval kezdjük, amely elgondolkodtat; Tudtad, hogy egy csepp sebessége 10 és 30 km/h között van? A magasság növekedésével hajlamos.
  • Nem ajánlott esővizet inni vagy vadvízként , baktériumokat és parazitákat hordozhat.
  • Sokak gondolkozásával ellentétben igen, eljöhet esni a sivatagban. Ezt az esőt „ködnek” nevezik, és a homokban lévő nátrium miatt keletkezik. De ez az éghajlati jelenség rendkívül ritka.
  • < li data-leveltext="" data-font="Szimbólum" data-listid="57" data-list-defn-props='{"335552541":1,"335559683":0,"335559684":-2 "335559685":720,"335559991":360,"469769226":"Szimbólum","469769242":[8226],"469777803":"bal","469777804":"7"8",9"7"8", hybridMultilevel"}' data-aria-posinset="4" data-aria-level="1">Az esőnek nincs szaga.
  • Az emberek a savas esőtől tartanak a legjobban, és a meteorraj a kedvenc.
  • A savas esőt nitrogén- és kén-oxidok alkotják, még a baktériumokat is képes elpusztítani.

VÁLASZ

Vizuális rejtvény a GENIUS számára: Csak a sólyomlátással rendelkezők találják meg a „RAIN” szót a szókeresésben
Kép: Taníts meg a tudományról

A szókeresés a legjobb eszköz az idegsejtek plaszticitásának növelésére, ezáltal javítva az olyan készségeket, mint a memória vagy az érvelés. Bár a kívánt eredmények elérése Öntől és attól függ, hogy milyen intenzitással edzi neuronális plaszticitását.

Vizuális rejtvény a GENIUS számára: Csak azok találják meg az „ESŐ” szót az ábécében leves
Meg fogod tenni meg tudja oldani a rejtvényt az időkorlát előtt?

5 / 5 ( 4 Szavazatok )