UNAM: ez az a középiskola, amely közvetlen belépőt ad a Maximum House of Studiesba

UNAM: ez az a középiskola, amely közvetlen belépőt ad a Tanulmányok Maximum Házába
Képek: UNAM

Az egyetemi beavatás az egyik legfontosabb feladat minden ember életében a tudományos élet területén, és mi lenne a jobb módja annak, hogy korábban elkezdje, és bizonyos módon könnyebben be tudjon lépni Latin-Amerika legjobb és legrangosabb egyetemei, a National Autonomous University of Mexico (UNAM). Higgye el, hogy a következő információk érdekelni fogják Önt, akár megoszthatja azokat egy barátja, apa vagy anya, vagy akár saját maga számára, és „biztosítottá” teheti tudományos képzését.

Kevéssé ismert, hogy az UNAM egy középiskola, amely a közvetlen bérlet néven ismert lehetőséget kínál diákjainak, ami abból áll, hogy vizsgák letétele nélkül léphetnek be az említett egyetemre. Most ez a középiskola közvetlen belépőt kínál a High School 2 „Erasmo Castellanos Quinto”-ba. Ez annak köszönhető, hogy az UNAM az „Egyetemi beavatás” néven ismert oktatási modellt követi, ez a program 11 éves kortól fogad diákokat, és olyan témákban tanítja őket, amelyek általában akadémiai szintűek. magasabb, mint például a logika és a tudomány, valamint az egyetemi kezdeményezés csak az UNAM-hoz tartozó 2. középiskolában érhető el.

Mi az UNAM Egyetemi Kezdeményezési programja? UNAM ?

Amint az az UNAM Alapítvány hivatalos oldalán olvasható, Egyetemi Kezdeményezés > egy oktatási program, amely 1935-ig nyúlik vissza, az állami iskolai rendszer keretében, és Fernando Ocaranza rektor volt az, aki létrehozta az úgynevezett egyetemi bővítési kurzusokat, amelyek egyenértékűek a középiskolai oktatással. És csak 1952-ben döntöttek a 2-es számú gimnázium ötéves tervének integrálásáról, és 1965-ben visszaállítottak egy új tanulmányi tervet, amely a mai napig érvényben van, és 6 évre szól.

Amint azt korábban említettük, az említett egyetemen tanuló diákok olyan tartalmakat, módszereket, tanulást és szokásokat tanulnak, amelyek felkészítik őket szakmai és személyes jövőjükre. Ugyanígy a tudás temploma iránti szellem és szeretet sem hiányozhat, ezért ivódik beléjük az UNAM iránti szeretet, amely a puma egyetemistákra jellemző. Ezt az információt és egyebeket is megtudhat, ha erre a linkre kattint, vagy a Fundación UNAM webhelyen.

Az UNAM-ba közvetlen belépővel rendelkező középiskolába való belépés követelményei

Nos, ahhoz, hogy beléphessen az egyetemre, előzetesen regisztrálnia kell a DGAE oldalán, és miután befejezte regisztrációját, a Mexikói Nemzeti Autonóm Egyetem e-mailt fog küldeni, és erre az e-mail-címre kell küldenie egy beszkennelt általános iskolai bizonyítvány,elengedhetetlen feltétel, hogy legalább 7,0-s átlaggal végezze el az általános iskolát, valamint figyelni kell arra is, hogy a tanuló regisztrálásakor helyesen adják meg. adatok, név, CURP, email stb. mivel ez az egyetlen rekord.

UNAM: ez az a középiskola, amely közvetlen bérlet a Maximum House of Studiesba
Kép forrása: Aurelio MG | UNAM

Nem szükséges felvételi vizsgát tenni és az egyetlen feltétel az, hogy a hallgató egy UNAM-munkás fia vagy lánya legyen, ezt igazolni kell az email-lel. Ez a követelmény ne csüggedjen, hiszen a kiváló átlaggal rendelkező hallgatók és/vagy a helyek elfogyásáig elsőbbséget élveznek. Ezért figyelje az UNAM Egyetemi Kezdeményezési program azonnali felhívását az UNAM közösségi hálózatokon, hogy a lehető leghamarabb megtudja, mikor jelenik meg.


5 / 5 ( 4 Szavazatok )