TRENDEZŐ vizuális rejtvény: Találd meg a képen a MÁS szót kevesebb mint 10 másodperc alatt

Vizuális rejtvény a TREND-ről: Találd meg a MÁS szót a képen kevesebb, mint 10 másodperc alatt
A kognitív tréning ezzel a vírusos kihívással kezdődik

Győzd le a rejtvényt az első adandó alkalommal, ezúttal már csak a rejtett szót kell megtalálnod, amit alább elmondunk. Ha készen áll, görgessen le az utasítások olvasásához.

Ne feledje, hogy oktató tevékenységekkel, például rejtvényekkel kell gyakorolnia az elméjét, és választhat még egyszerűbb gyakorlatokat is, például napi 15 oldal elolvasását kedvenc könyvedből. Hasonlóképpen, amire szüksége van, az az, hogy a kognitív tréninget más asszertív tevékenységekkel egészítse ki, mint például az elegendő pihenés, a hidratáltság, a sportolás és a mindennapi élet békéjének megteremtése. Ha nem őrzi meg a nyugalmát, megjelenhet a rettegett stressz, amely a mentális problémák egyik fő tényezője.

Most már tudod a kognitív tréning fontosságát, ezért ezt ne hagyd ki vizuális rejtvény, amit készítettünk neked, ahol az óra megállása előtt meg kell találnod a másik szót, csak egy esélyed van, bízunk a képességeidben, és reméljük, te leszel az internetes rejtvények új királya.

TALÁLJA MEG A MÁS SZÓT KEVESEBB 10 MÁSODPERC ALATT A VÍRUS ELINDÍTÁSA ÜLDÖZÖTT!

TRENDEZŐ vizuális rejtvény: Találd meg a MÁS szót a képen kevesebb mint 10 másodperc alatt
Kép: Nagy Guru

Tette sikerül megtalálni a másik szót, mielőtt megállt az óra?

Ebben az esetben csak gratulálnunk kell, és motiválnunk kell, hogy folytassa nagyszerű kognitív képességeit kiképzés.

A vizuális rejtvények az egyik legjobb módja annak, hogy otthonról edzhesse kognitív készségeit. Ebben a kihívásban javul a memória és az elemzés, két veleszületett emberi képesség elképzelhetetlen szintre vezethet. .

Ha folyamatosan fejtörőket oldasz meg, hamarosan jó mentális egészséget érhetsz el, és az agy értékelni fogja, ez egy fontos szerv, amelyet naponta kell gyakorolnia, hogy elkerülje az idegi kapcsolatok elvesztését és a neurodegeneratív betegségek megjelenését.

HELYES VÁLASZ A VIZUÁLIS REJTÉKRE

TRENDEZŐ vizuális rejtvény: Találd meg a MÁS szót a képen kevesebb, mint 10 másodperc alatt
Kép: Nagy Guru

Gratulálunk A kihívásban való részvételért ezzel lezárult a mai teszt, de ne aggódj, folytathatod az edzést más ilyen stílusú vizuális kihívásokkal, pillanatnyilag össze tudod hasonlítani az idejét a különböző közösségi hálózatok felhasználóival. Tudja meg, hogy Ön a leggyorsabb, és készen áll-e a következő nehézségi szintre lépni.

TRENDEZŐ vizuális rejtvény: Találd meg a KÜLÖNBÖZŐ szót a képen kevesebb, mint 10 másodperc alatt
A kognitív tréning ezzel a vírusos kihívással kezdődik

5 / 5 ( 2 Szavazatok )