TikTok: Hogyan kezdj el pénzt keresni ezen a közösségi hálózaton? Így aktiválódik a bevételszerzés

TikTok: Hogyan kezdj el pénzt keresni ezen a közösségi oldalon? Így aktiválódik a bevételszerzés

A COVID-19 világjárvány idején sok embert bezártak otthonukba, távmunkában, családtagjaikról gondoskodtak, vagy betartották az egészségügyi hatóságok utasításait. Ekkoriban kezdett egyre népszerűbb lenni a TikTok közösségi hálózat, ahol az emberek szórakoztató videókat osztottak meg tevékenységeikről, vírusos tánclépéseket ismételgetve vagy oktatási tartalmakat készítve.

Egyes videók epikussá váltak, és milliókat néztek meg. rövid idő alatt, új lehetőséget nyit a jövedelemszerzésre. A TikTok platform önmagában pénzt kínál felhasználóinak az alkalmazás ajánlásáért.

Hogyan szerezhet bevételt a TikTokon?

A hivatalos TikTok platform szerint ezek a pénzszerzés fő módjai és az eléréséhez szükséges követelmények, ezért nagyon figyeljen.

A TikTok két alapvet kínál a bevételszerzés módjai közül a két fő a következő:

-Virtuális ajándékok fogadása: Az alkotók ajándékokat kaphatnak követőiktől akár videóikban, akár élő adásaik során. Ezeket az ajándékokat pénzre váltjuk be.

-Brapp: A követők tippeket küldhetnek az alkotóknak a Stripe szolgáltatáson keresztül.

E jutalmak bármelyikének megszerzéséhez az alkotóknak teljesíteniük kell a következőket: követelmények:

18 évesnél idősebbnek kell lennie.

Legyen legalább 100 000 követője.

Fiókjának legalább 30 naposnak kell lennie.

Meg kell közzétett egy nyilvános videót az elmúlt 30 napban.

Fiókját nem kell büntetni.

A TikTokon való bevételszerzés egyéb módjai

< ábra id="attachment_147149" aria-describedby="caption-attachment-147149" class="wp-caption aligncenter">TikTok: Hogyan kezdj el pénzt keresni ezen a közösségi hálózaton? Így aktiválódik a bevételszerzés
TikTok közösségi hálózat, jóváírások a Canvának

Azon túl is virtuális ajándékok és tippek, a TikTok egyéb bevételszerzési módokat is kínál, például:

Alkotói alap: olyan program, amely az alkotóknak fizet a videóik megtekintéseiért.

Creator Marketplace : Egy platform, amely összeköti márkák és alkotók együttműködésére.

Alkotói Alap

Az Alkotói Alap az Egyesült Államokban érhető el, Egyesült Államokban, Egyesült Királyságban , Németország, Olaszország, Franciaország és Spanyolország. A részvételhez az alkotóknak meg kell felelniük a következő követelményeknek:

Olyan régióban kell lakniuk, ahol a program elérhető.

Fiókjának aktívnak kell lennie, és meg kell felelnie a TikToknak Szabályzat.

Legalább 10 000 hiteles követővel kell rendelkeznie.

Legalább 100 000 hiteles videómegtekintéssel kell rendelkeznie a programba való jelentkezést megelőző 30 napban.

< p>Legyen érvényes digitális fizetési számlával, amelyet fizetési módként használhat a Programon keresztül, és amely az Ön nevére van regisztrálva.

Creator Marketplace

A < strong>A Creator Marketplace Ausztráliában, Brazíliában, Kanadában, Egyiptomban, Franciaországban, Németországban, Nagy-Britanniában, Indonéziában, Izraelben, Olaszországban, Japánban, Malajziában, a Fülöp-szigeteken, Oroszországban, Szaúd-Arábiában, Szingapúrban, Dél-Koreában, Spanyolországban, Tajvan, Thaiföld, Törökország, Egyesült Arab Emírségek, az Egyesült Államok és Vietnam. A részvételhez az alkotóknak jelentkezést kell benyújtaniuk, amelyben olyan tényezőket kell figyelembe venni, mint az életkor, a követők, a videótartalom és a részvétel.

Márkapromóció

< p>Egy másik alternatíva pénzt keresni a TikTokon márkák, termékek vagy szolgáltatások népszerűsítésével. A bevételszerzés ezen formájának követelményei a promóciót igénylő vállalat igényeitől függően változhatnak

Mint látható, a TikTokon való bevételszerzéshez az alkotóknak meg kell felelniük bizonyos követelményeknek, és minőségi tartalmat kell készíteniük, amely vonzza a közönséget.

A TikTok-ról

A TikTok egy népszerű közösségi videós hálózat, amely az elmúlt hónapokban gyorsan növekedett. Több mint 130 millió felhasználójával a TikTok olyan platformmá vált, ahol kreativitással és eredetiséggel készíthet és oszthat meg rövid videókat. A TikTok egyfajta zenei videóknak szentelt Instagramnak tekinthető, és kompozíciók, mémek és viccek készítésére is használják. Az alkalmazás lehetővé teszi az utólagos videók számítógépre történő feltöltését, de az animált videók a platformon való domináns jelenlét miatt kissé kilóghatnak a kontextusból. A TikTok különösen népszerű a fiatalok körében, és megkezdte a márkák hirdetési megoldásainak beépítését. A TikTok adatvédelme fontos, és az alkalmazás lehetőséget kínál annak konfigurálására, hogy ki láthatja az Ön tartalmait, és kik léphetnek kapcsolatba vele.


5 / 5 ( 6 Szavazatok )