Tartsa vissza a lélegzetét, mielőtt megtudná, miért spórolnak egyre többen a üdítős dobozokat

Tartsd vissza a lélegzeted, mielőtt megtudnád, miért spórolnak egyre többen a üdítős dobozokat
Kép jóváírása: Jupiterimages a Photo Images szerint.

Megmenti az üdítős dobozokat? Bár elsőre furcsának tűnhet, a valóság az, hogy egyre többen teszik ezt nagyon jó okkal, és itt elmondjuk, miért, hogy tudd, te is alkalmazhatod-e.

Számtalan tárolóedényhez hasonlóan a üdítős doboz is olyan tárgy, amely miután betöltötte fő funkcióját, vagyis az ital tartósítását és szállítását, azonnal a szemetesbe kerül, azonban az utóbbi időben sokan úgy döntöttek, hogy megtartják őket. jó okkal, mégpedig az, hogy találtak bennük egy olyan edényt, amit otthon is többféleképpen használhatnak, sok közülük valószínűleg el sem képzeli, és biztosan meg fog lepődni.

Ily módon az az oka, hogy az emberek egyre gyakrabban spórolnak a üdítős dobozokon ahelyett, hogy kidobnák őket, az az, hogy végtelen számú módon újra felhasználják őket. Tehát, ha kíváncsi arra, hogy milyen módokon használhatja ki ezeket, kérjük, olvassa tovább ezt a cikket, mert ma megosztunk veletek néhány nagyon hasznos ötletet, amelyeket biztosan meg is tud valósítani.

Mint a virágcserepek

Az egyik legegyszerűbb Az üdítős dobozok újrafelhasználásának módja látványos cserepekké alakítja őket, amelyek tökéletesek kaktuszok vagy pozsgások ültetésére. Bár elsőre úgy tűnhet, hogy az ötlet nem annyira esztétikus, a valóság az, hogy ezeken a konténereken keresztül kiváló kerti eszközökhöz juthatunk.

Ehhez egyszerűen el kell távolítania a konzervdoboz felső részét, ahol az egyszerű nyitó található. Ehhez használhat egy vágót vagy egy konzervnyitót. Ha ezt megtette, vegyen egy csiszolópapírt vagy ollót, és győződjön meg róla, hogy a széle sima, majd mossa ki a tartály belsejét, és készítsen néhány vízelvezető lyukat.

Amikor készen van, már csak el kell helyezni az aljzatot és a kívánt növényt. Ha viszont még jobban szeretnél személyre szabni, akkor dekorálhatsz festékekkel és elhelyezhetsz valamilyen lakkot, ami nagyon hasznos lehet az ellenálló képesség javítására.

Tartsd vissza a lélegzeted mielőtt megtudná, miért spórolnak egyre többen a üdítős dobozokat
Hitelkép: decoracion2. com, Pinterest.
Szervezők

Egy másik nagyon hasznos módja a frissítődobozok felhasználásának a szervezők létrehozása amelyben minden típusú műtárgyat megvédhet, például írószereket és mindent, ami eszébe jut. Ehhez, mint az előző esetben is, el kell távolítani a doboz felső részét, ahol a könnyű nyitó található, egy vágó vagy egy konzervnyitó segítségével.

Egyszer kész Ehhez ügyeljen arra, hogy a belsejét tökéletesen mossa ki, és hagyja simára a vágott éleket, hogy később ízlése szerint festse, és helyezzen el egy réteg lakkot, hogy a design ne sérüljön, és az anyag ellenállóbb legyen. Ha ezt megtette, mindent elmenthet és rendszerezhet, amit szeretne.

Tartsd vissza a lélegzeted, mielőtt megtudnád, miért spórolnak egyre többen a üdítős dobozokat
Kép jóváírása: decoracion.facilisimo.com, Pinterest.

5 / 5 ( 2 Szavazatok )