Tanuljon meg professzionális horgolási technikákat ezen az INGYENES és 100%-ban online tanfolyamon

Tanulj professzionális horgolási technikák ezzel az INGYENES és 100%-ban online tanfolyammal

A közelmúltban megjelent egy szórakoztató horgolástanfolyam. azt ígéri, hogy kinyitja az ajtókat a lenyűgöző szövetek univerzumába. Ebben a részletes elemzésben feltárjuk ennek a tanfolyamnak az alapvető szempontjait, belemerülve a céljaiba, a programba és az általa kínált lehetőségekbe.

< strong> A tanfolyam

Ez a horgolt tanfolyam egy nyitott ablak a cérnákkal és horgolt tűkkel történő szövés elsajátítására. Az alapelemektől a legfejlettebb technikákig a program felfedezőútra indul, amely mindenki számára készült, aki rendelkezik alapismeretekkel. A tanfolyam sokoldalú megközelítése kiemelkedik azáltal, hogy elősegíti a különböző textúrájú, színű és funkcionalitású szőtt termékek és ruhadarabok készítését, amelyek professzionális élményt nyújtanak otthona kényelméből. A tanfolyam alapvetően amatőröknek és kötésszakértőknek szól.

Egyértelmű célok

A tanfolyam hat kulcsfontosságú célkitűzés köré épül fel, amelyek elvezetik a hallgatót az alapoktól a horgolás elsajátításáig. Kezdve az anyagok és eszközök megértésével, az alapvető öltések és alapvető technikák azonosításán át egészen a professzionális öltések alkalmazásáig, hogy imádnivaló amigurumit készítsenek. Ezek a célkitűzések világos és progresszív struktúrát biztosítanak, lehetővé téve a diákoknak, hogy koherens módon fejlesszék készségeiket.

A program

A program hat részre oszlik, amelyek mindegyike a horgolt tanulás egy-egy szakaszára összpontosít. A professzionális alkalmazások kezdeti bevezetésétől kezdve minden egység az utolsóra épít, zökkenőmentes oktatási élményt biztosítva.

1. rész: A kurzus bemutatása

2. rész: Alapvető horgolási eszközök és technikák

3. rész: Alapvető horgolási alkalmazások

4. rész : Középfokú horgolt alkalmazások

5. rész: A horgolás félig haladó alkalmazásai

6. rész: A horgolás professzionális alkalmazásai

Nemzetközi minősítés

Atanfolyam elvégzésével a hallgatóknak lehetőségük van nemzetközi érvényességű tanulmányi bizonyítvány megszerzésére. Ez a dokumentum nemcsak az új ismeretek és készségek igazolására szolgál, hanem bármely munkáltatónak vagy intézménynek bemutatható. A bizonyítvány 48 óra tanuláson alapul, amelyet osztályozott feladatok és tudományos segítségnyújtás is támogat a még szilárdabb tanulás érdekében.

A tutor szerepe

Egy figyelemreméltó szempont a kurzus pedagógiai felépítése, amely a YouTube szabványos YouTube-licencének hatálya alá tartozó kiváló minőségű oktatási forrásokat, valamint az Edutin Academy által létrehozott, Creative Commons License alatt megosztott forrásokat integrálja. Ez a megközelítés ötvözi a népszerű platformok elérhetőségét az akadémiai tartalmak professzionalizmusával, gazdagító és jól támogatott oktatási élményt biztosítva.

Akár lelkes kezdő, akár tapasztalt horgolásrajongó, ez a program világos utat kínál a szövés művészetének elsajátítására. Merüljön el a kreativitásban, tárja fel lehetőségeit, és engedje, hogy képzelőereje megtegye a dolgát ezen professzionális technikák ismeretében.

Link a tanfolyamhoz: Regisztráljon, és lépjen be az Edutin Akadémia horgolástanfolyamára.


5 / 5 ( 5 Szavazatok )