Tanuljon angolul vagy franciául otthonról ezeken az ingyenes tanfolyamokon

Tanuljon angolul vagy franciául otthonról ezek az ingyenes tanfolyamok

Egy egyre inkább összekapcsolódó világban az angol elsajátítása felbecsülhetetlen értékű készség. Ez a világszerte beszélt nyelv nemcsak a nemzetközi kommunikációt segíti elő, hanem kapukat nyit új tudományos és szakmai lehetőségek előtt.

A globalizációként szabva. fejlődésének köszönhetően a hatékony angol nyelvű kommunikáció elengedhetetlenné vált a horizont bővítéséhez és a különböző kultúrákból származó emberekkel való kapcsolatfelvételhez. Az angol nyelvtudás megszerzése több, mint nyelvi készség; Ez egy a személyes és szakmai fejlődésbe való befektetés.

Nem kevésbé fontos a francia , egy másik nyelv, amely különleges helyet foglal el a globális panorámában. A francia nyelv tanulásával megnyitja az ajtót a gazdag kulturális örökség és a lehetőségek előtt a diplomáciától a turizmusig. /strong> az irodalomig és a gasztronómiaig.

A francia nyelvtudás előnye nemcsak a munka- és tanulási lehetőségekben rejlik a francia nyelvű országokban, hanem abban is, hogy strong>merüljön el egy gazdag irodalmi és művészeti hagyományban, amely kitörölhetetlen nyomot hagyott a történelemben.

Ha készen áll kezdeni az utazás során, hogy ingyen tanuljon angolul vagy franciául, a Mexikói Nemzeti Autonóm Egyetem (UNAM) egy virtuális megoldást kínál Önnek: a virtuális Nyelvi környezet (AVI). Ez az online tér mindkét nyelvű kurzusokat kínál, és tanulási lehetőségeket kínál saját tempójában és bárhonnan.

Az AVI tanfolyamokat kínál, amelyek a négy fő készségre összpontosítanak: hallgatás, beszéd, olvasás és írás. A gyakorlatias és gazdagító megközelítés segítségével alapvető nyelvi ismereteket szerezhet meg a hatékony kommunikációhoz angol és francia nyelven.

< p>Az AVI-ban támogatási egységeket talál, amelyek segítségével megerősítheti a legnagyobb kihívást jelentő koncepciókat. Ezenkívül hozzáférhet specifikus kurzusokhoz, amelyek célja a szövegértési stratégiák fejlesztése az Ön által választott nyelven. Ez a platform teljes és dinamikus tanulási élményt biztosít, az alapismeretektől a haladóbb szintekig.

Tanuljon angolul vagy franciául otthon ezekkel az ingyenes tanfolyamokkal

Részletesen, a platformon belül az alapvető A1-től a B2+-ig szinteket talál. Ezenkívül az AVI tartalmaz egy Tartalom részt, amely nyelvtani magyarázatokat, a hallásértést javító hanganyagokat, az olvasási készségeid gyakorlására szolgáló szövegeket, szóbeli produkciós tevékenységeket és egy írásos produkciós részt tartalmaz, ahol bizonyos szövegeket követve hozhatsz létre szövegeket. kritériumok.

Ebben a tanulási térben a saját tempójában haladhat előre, miközben átfogóan fejleszti nyelvi képességeit. Az AVI-ban kínált gyakorlati és gazdagítási lehetőségek hatékony eszközzé teszik ezt a programot az angol és a francia nyelv elsajátítására.

Fontos megemlíteni, hogy ezeket a forrásokat az UNAM ingyenes biztosítja. . Ki kell azonban emelni, hogy atanúsítványhoz csak azok férhetnek hozzá, akik az AVI programba beiratkozott UNAM iskolák és karok hallgatói. A értékelés és a folyamatos gyakorlás révén a tanulók lehetőségük lesz arra, hogy mérjék előrehaladásukat, és hivatalos bizonyítványt szerezzenek, amely igazolja nyelvi készségeiket.

>

Hozzáférés a platformhoz, hogy részt vegyen azUNAM angol és francia nyelvtanfolyamon

.

5 / 5 ( 5 Szavazatok )