Tanulj angolul 2024-ben! PDF-könyvek ingyenes gyűjteménye a nyelv elsajátításához

Tanuld angolul ezt 2024! PDF-könyvek ingyenes gyűjteménye a nyelv elsajátításához

Egy ideje már évek óta ismert, hogy az angol nyelv az egyik legfontosabb, szakmai kontextusból. Ha azon töprengett, hogyan tanulja meg vagy fejlessze angol nyelvtudását anélkül, hogy elhagyná otthonát, itt megtalálja a választ. Elhoztunk egy összeállítást a legjobb könyvekből PDF formátumban, amelyek segítségével különböző szinteken tanulhatsz angolul, és ingyenesen letöltheted őket.

Az angol a legdominánsabb nyelv a bolygón, körülbelül 400 millió anyanyelvű beszélővel. , aki hozzátette, hogy azoknak az embereknek a száma, akik akkor is értik és beszélik a nyelvet, ha az nem az anyanyelvük, 1000 és 1600 millió között beszélnek, vagyis a világ negyede beszél angolul.

Ez a nemzetközi üzleti élet nyelve, az üzleti központok főként az Egyesült Államokban és az Egyesült Királyságban találhatók, nem hagyva figyelmen kívül azt a tényt, hogy a világ szórakoztatóiparának nagy része angolul. Rugalmas és könnyen érthető szókinccsel is rendelkezik, az angol minden más nyelvnél jobban fejlődik, és új szavakat asszimilál, amelyek más nyelvekre is elterjednek.

Valószínűleg valaha is érdekelt egy film, egy könyv, egy dal, egy vers vagy egy főző- és divatbemutató, de ezen a nyelven szól, és feltetted magadnak a kérdést: Mit jelent ez? Hogyan kell lefordítani? Vagy hogy kell kiejteni? És nem talált meggyőző választ.

Egy új nyelv elsajátításával új üzleti, munkahelyi, iskolai vagy idegenforgalmi lehetőségekhez férhet hozzá, különösen, ha az angol, a világ legtöbbet beszélt nyelve. Emiatt és még sok más okból, a következő listában összegyűjtöttük a legjobb PDF-könyveket, amelyekben teljesen ingyenesen tanulhatsz meg írni és beszélni alap-, közép- és haladó szinten. Ezek a könyvek a nyilvánosság számára elérhetők, megtalálja a mű nevét, valamint azt a linket, amelyen PDF formátumban elérheti a könyvet, és letöltheti számítógépére, táblagépére vagy mobiltelefonjára.

Tanulj angolul 2024-ben! Ingyenes PDF-gyűjtemény könyvek a nulláról való nyelvtanuláshoz

< td #10. < tr> td> < td>olvasd el
# 1. td> PDF könyv „Szeretem az angolt” olvasni
#2. Könyv PDF «Alapszintű angol tanfolyam» olvasni
#3. PDF könyv «Alapszint: Nyelvtan és szókincs» olvasni
#4. PDF könyvet «Angol: Angol nyelvtan» olvasni
#5. PDF könyv „Haladó angol” olvasni
PDF könyv «Elementary English» olvasd el
#7. Könyv PDF «Angol beszélgetési útmutató» olvasni
#8. PDF könyv «Angol szótár kezdőknek» olvasni
#9. PDF könyv «Alapszavak spanyol – angol» olvasni
PDF könyv «A 200 leggyakrabban használt főnév az angolban» olvasd el
#11.PDF könyv «Rendkívüli igék angolul» olvasni
#12. PDF könyv «Útmutató a angol nyelvtanulás» olvasd el
#13. PDF könyv «Gyakorlatok, azóta és ezelőtt»
#14. PDF könyv «Magas szintű angol tanfolyam olvasd el

5 / 5 ( 2 Szavazatok )