Szinte senki nem fogyasztja, de a PROFECO szerint ez a legjobb csokoládé.Kevesebb zsír és cukor van benne!

Szinte senki sem fogyasztja, de ez a

A forró csoki szezonnak még nincs vége, és mi jobb, mint élvezni egy finom forró ital, amiben nincs annyi zsír és cukor. A Szövetségi Fogyasztóvédelmi Ügynökség felfedte, hogy melyik csokoládé a legmegfelelőbb falatokhoz.

A tél alig egy hónapja kezdődött, ezért ne hagyd magad! Legyen kéznél minden, ami ahhoz kell, hogy melegen és melegen tudjon maradni, és ezzel együtt ételt és italt is biztosítunk, hogy ne hagyjuk el szükségtelenül otthonunkat rendkívül hideg időben.

A csokoládé fogyasztása jótékony hatással van szervezetünkre, konkrétan köztudott, hogy a legjobb az étcsokoládé, mivel az Online Scientific Electronic Library, ismertebb nevén SciELO szerint ez a csokoládétípus flavanolokat tartalmaz epikatechin, katechin és procianidinek, << kimutatták, hogy ezek a flavanolok erős antioxidáns hatást fejtenek ki az oxidáció gátlása révén, emellett csökkentik a vérlemezke-aggregációt és a vérnyomást >>.

Tudjuk, hogy a csokoládé vagy más édes italok fogyasztását szabályozni kell, és mindennél jobban vigyázni kell egészségünkre, de azt is tudnunk kell, hogy milyen csokoládét vásároljunk, ezért a Szövetségi Fogyasztóvédelmi Hivatal is A PROFECO néven ismert, a csokoládéval kapcsolatos minőségi tanulmány elkészítése volt a felelős.

A PROFECO fő célja << a fogyasztók jogainak és érdekeinek előmozdítása és védelme, valamint a méltányosság és jogbiztonság a szállítók és a fogyasztók közötti kapcsolatokban. Ezért nem ez az első minőségi vizsgálat, amelyet a PROFECO végez, hanem sokkal több élelmiszerrel is elvégzi ezeket az elemzéseket, mindig a fogyasztó számára legjobb megoldást keresve.

Ebből az alkalomból a minőségtanulmány az asztali csokoládékon alapult, amelyben legalább 11 különböző típusú márkát értékeltek, értékeléséhez pedig az általuk közölt információkat, a cukor-, zsír- és fehérjetartalmat, mennyiséget. .

Eredményként azt kaptuk, hogy a fogyasztónak valós információkat nyújtó csokoládémárka, valamint, hogy csokit tartalmaz, és a cukor- és kilokalória százalékos aránya viszonylag alacsony, az Selecto Brand.

Szinte senki nem fogyasztja, de a PROFECO szerint ez a legjobb csokoládé.Kevesebb zsír és cukor van benne!

100 milliliter csokoládéval, 11,7 gramm cukorral, 1,6 gramm zsírral és 3,6 gramm fehérjével a Selecto márkát a legjobb asztali csokoládénak koronázták ezen a télen, minden probléma nélkül.

igaz, hogy ezt a csokoládét a legjobbnak ítélték, csökkentett cukor- és zsírtartalmú, de az is igaz, hogy nem fogyaszthatjuk túlzásba.

Emlékezzünk vissza a jól ismert „az adag mérget” kifejezésre. és ez minden ételre vonatkozik. Az általunk táplálónak és az egészségre jótékonynak tartott élelmiszerek akár kockázatot is jelenthetnek, ha túlzottan használjuk vagy fogyasztjuk őket.

És végül, de nem utolsósorban érdemes megemlíteni, hogy a csokoládé jót tesz az egészségnek, de túlzott mennyiségben hajlamossá tehet bennünket olyan állapotokra, mint a cukorbetegség, az elhízás stb.


4.5 / 5 ( 2 Szavazatok )