Szerezzen bizonyítványt ezen az ONLINE tanfolyamon, hogy bemutassa a MESTERSÉGES INTELLIGENCIÁT vállalatának és javítsa annak teljesítményét

Tegye meg magát ezen az ONLINE tanfolyamon, hogy írja be a MESTERSÉGES INTELLIGENCIÁT vállalatába, és javítsa teljesítményét

Vállalata vagy szervezete van? El szeretné kezdeni a mesterséges intelligencia bevonását, hogy ennek előnyére váljon? Nem tudja, hogyan kell csinálni? Ne aggódj! Itt adjuk meg a megoldást ezzel a tanfolyammal, amelyet a GetSmarter kínál, hogy a legtöbbet hozza ki a mesterséges intelligenciából cége számára. Meghagyunk Önnek minden szükséges információt, valamint a végén egy közvetlen linket a kurzushoz.

A mesterséges intelligencia Iberdrola szerint << az algoritmusok kombinációja, amelyek célja, hogy olyan gépek létrehozása, amelyek ugyanazokat a képességeket kínálják, mint az emberi lény >>.

Mesterséges intelligencia tanfolyam: következmények az üzleti stratégiára

A tanfolyam nagyon ígéretes, bár mindannyiunk számára hasznos lehet, de nagyobb jelentőséggel bírhat azok számára, akiknek van cégük vagy szervezetük, és helyesen és egyszerűen szeretnék bevezetni a mesterséges intelligenciát.

Először is értesítsük, hogy ez a kurzus:

Hat hetes időtartammal, heti 6-8 órás találkozóval

Online foglalkozásokkal

Az előző kurzusokkal ellentétben ezt be kell tartani az ütemtervben, amelyet a oktató vagy az oldal elhelyezése.

A tanfolyamot a GetSmarter kínálja, amely a híres ingyenes online kurzusoldalhoz, az edX-hez kapcsolódik. A GetSmarter egy felső szintű online oktatási portál, amelynek célja, hogy kurzusokat kínáljon azoknak, akiknek nincs lehetőségük elhagyni otthonukat vagy munkahelyüket.

Szerezzen bizonyítványt ezen az ONLINE tanfolyamon, hogy bemutassa a MESTERSÉGES INTELLIGENCIÁT vállalatának és javítsa annak teljesítményét

E két fontos oktatási portál mellett, és kifejezetten ehhez a kurzushoz, kéz a kézben jár a Massachusetts Institute elismert üzleti iskolája a Cambridge-i Technológia igazgatója, Thomas Malone, az MIT Sloan School of Management és az MIT Számítástechnikai és Mesterséges Intelligencia Laboratóriumának igazgatója.

A kurzus célja, hogy segítsen megismerni a robotikában és a nyelvi feldolgozásban rejlő lehetőségeket és a gépi tanulás.

Eközben megtanulja, hogyan építse be ezeket üzleti stratégiájába, és elemzi a technológia szervezeti és adminisztratív vonatkozásait. Összefoglalva, a kurzus végén képes leszel stratégiai készségeket fejleszteni a vállalata vagy szervezete technológiáival kapcsolatos döntések meghozatalához, valamint képes lesz elemezni a hatást, és nyelveket fejleszteni a benne lévő csapatok számára.

Bár bárki felveheti, ismernie kell a cégeket vagy szervezeteket, mivel a menedzserek, ügyvezetők és cégvezetők előnyösebbek lehetnek.

A kurzus során 6 modulon veszel részt, hetente kerülnek kiosztásra, és a következők lennének:

1. modul. Bevezetés a mesterséges intelligenciába

2. modul. Gépi tanulás az üzleti életben

3. modul. Természetes nyelvi feldolgozás a vállalatnál

4. modul. Robotika a vállalatnál vállalat

< p>5. modul. Mesterséges intelligencia az üzleti életben és a társadalomban

6. modul. A mesterséges intelligencia jövője

Ne hagyja ki ezt a nagyszerű lehetőséget, és használja ki cége vagy szervezete javára!

Ha szeretne részt venni a tanfolyamon és szeretne minősítést szerezni, IDE kattintva közvetlenül is jelentkezhet. írja be a nevét és e-mail címét, ahol az áll, hogy „további információ kérése”, és tudjon minden szükséges információt, azon kívül, amit itt közöltünk, valamint regisztráljon a tanfolyamra.


5 / 5 ( 2 Szavazatok )