SAT: Fizetési koncepciók, amelyeket KERÜLJEN 2024-ben banki átutaláskor

SAT: Az Ön által használt fizetési koncepciók banki átutaláskor KERÜLJÜK el ezt a 2024-et

Az Adóigazgatási Szolgálat figyelmezteti a banki felhasználókat a banki átutalások használatára és fogalmak, amelyeknél figyelmeztet, hogy mely fizetési módokat érdemes kerülni.

A mai technológia lehetővé teszi, hogy olyan időben éljünk, ahol minden egyszerűbb és egyszerűbb, aminek a megvalósítása egykor napokba vagy hetekbe telhet, ma eltarthat több, mint néhány perc.

Természetesen intézmények A bankok sem maradtak le mindezen technológiai fejleményekről, korszerűsítették adminisztrációjukat és A fizetési módok nagy segítséget jelentenek minden felhasználójuk számára, így elkerülhető a hosszú sorok és a többórás várakozás a fiókunk egyszerű mozgatásához.

Ezekkel a frissítésekkel megérkeztek a mobilbanki alkalmazások, ahol minden nagyobb bank saját alkalmazással rendelkezik mobileszközökhöz, ahol különböző mozgásokat hajthat végre, kezdve a számlakivonat megtekintésétől a legutóbbi mozgásokon át a dokumentumok, például számlakivonatok feldolgozásáig.

Ezekben a pénzügyi alkalmazásokban a leggyakrabban használt eszközt is biztosítjuk, a banki átutalást, amikor a felhasználó mobiltelefonja vagy táblagépe kényelmében egy bizonyos összeget küld egy másik felhasználónak.

Az alkalmazások felhasználóinak egy része azonban viccből úgy döntött, hogy bizonyos adatokat vesz át ezekből a banki átutalásokból, ilyenek például a „koncepció››” szövegrészek, az utalások azon része, ahol Ön hozzáadhatja az átvitel okának rövid leírását.

Ebben a fogalommezőben sok felhasználó elhelyez egy kifejezést vagy szót leírásként, tréfás hangnemben, hogy aki megkapja, legyen egy pillanatnyi kegyelem . Ez a helyzet azonban viccből komoly problémává válhat az Adóigazgatási Szolgálat részéről.

SAT: Fizetési fogalmak, amelyeket KERÜLNI KELL 2024-ben banki átutaláskor
Hitelkép: Expansión

Nos, a SAT erre az új, 2024-es évre tisztázta, hogy melyek azok a fogalmak, amelyeket banki átutaláskor kerülni kell. Ez a helyzet abból adódik, hogy a SAT kormányzati intézményként és bizonyos pénzügyi területekért felelős bármely adózó banki adataihoz, például az átutalások fogalmaihoz.

Ezeknek a fogalmaknak mindig világosnak és pontosnak kell lenniük, amikor leírják, hogy miért történt a pénzátutalás, mi az oka? Nos, kiderült, hogy a SAT elkezdi használni a mesterséges intelligenciát, hogy megtalálja azokat a szavakat, amelyek bármilyen bűncselekményhez kapcsolódnak.

Ebben az előfeltevésben azokat a szavakat, amelyeket semmilyen okból ne használjon a banki fogalmaiban, a SAT-hoz a következők:

Kerülje a vicc kifejezések írását

Soha ne használjon hamis nevet

Soha ne írjon olyan szót vagy kifejezést, amely fegyverekre utal , kábítószer, vagy bármilyen, a bűnözéssel határos szolgáltatás vagy termék

Másrészt a fogalmaknak rövidnek és pontosnak kell lenniük, ‹‹étel››, ‹‹bérleti díj››, ‹‹ tandíj››, Az ilyen típusú fogalmakat a SAT jól elfogadja, és nem okoznak semmilyen kellemetlenséget, ha ez az intézmény kivizsgálja Önt.


4.8 / 5 ( 5 Szavazatok )