SAT 2024: mit kell tennie annak érdekében, hogy az elektronikus aláírást ne töröljék

SAT 2024: mit kell tenned hogy ne törlődjön az elektronikus aláírása

Tudta, hogy létezik egy rendkívüli eszköz a különböző eljárások megkönnyítésére? A SAT különböző elektronikus szolgáltatásokat kínál az általunk foglalkoztatott folyamatok és igények megkönnyítésére, amit szintén nagyra értékelünk, mert elkerüli a hatalmas sorokat.

A SAT által kínált szolgáltatások között szerepel:

  • A virtuális iroda címének megváltoztatása
  • Név javítása vagy módosítása
  • A virtuális iroda címének módosítása vagy módosítása CURP
  • Tanúsítványok kézbesítése
  • Virtuális segítségnyújtási jelszó
  • Adózási útmutató
  • Éves fizetési nyilatkozat
  • Éves nyilatkozat
  • Éves nyilatkozat a virtuális iroda fizetéséről
  • Éves nyilatkozat RESICO Virtuális Iroda

Minden eljárást elvégezheti a Elektronikus aláírásDe figyeljen oda, mert azok, akik rendelkeznek ezzel, az új év kezdete előtt lemondhatnak. Ezért arra kérjük, hogy olvassa tovább jegyzetünket, és tudjon meg mindent, amit tennie kell ahhoz, hogy aktív és naprakész maradjon.

SAT 2024: mit kell tenned, hogy ne törlődjön az elektronikus aláírásod< figcaption id ="caption-attachment-146207" class="wp-caption-text">Fotó: Canva

Mi az e. Az aláírás és mire való?

Az Ön e-aláírása olyan adatok és karakterek halmaza, amelyek azonosítják Önt az eljárások és szolgáltatások biztonságos online végrehajtása során, akár a SAT-ban, akár más függőségekben, szövetségi entitások, ez az aláírás egyedi, és a cikk szerint kézzel írt aláírásként is érvényes. A fejlett elektronikus aláírásról szóló törvény 7. cikke. Amint látja, az e.Signature garantálja az Ön személyazonosságát.

Fontos, hogy az e.Firma futamideje négy év, így ha nem újítja meg, nélküle maradhat.

Hogyan újíthatom meg az e.Firma-t anélkül, hogy elmennék a SAT-ra?

Jelenleg a SAT irodák már a megszokott nyitvatartási időben működnek, de ha az idő nem kedvez, ne aggódjon, mert ezt az eljárást a nap 24 órájában online is elvégezheti egy nappal a lejárat előtt emlékeztetünk arra, hogy a folyamat teljesen ingyenes

Először ellenőrizze, hogy e-aláírása érvényes-e, így hozzá kell férnie a SAT-portálhoz. Lépjen az „Egyéb eljárások és szolgáltatások” részre, majd kattintson a „Továbbiak” lehetőségre, és válassza az „Azonosítás és elektronikus aláírás” lehetőséget.

Később a megjelenő panelen minta választja „Érvényes az e.aláírása”. Meg kell adnia a szükséges adatokat, beleértve a jelszót és az aktuális elektronikus aláírás .key fájlját. A lépések végrehajtása után a rendszer megjeleníti a dokumentum lejárati dátumát.

SAT 2024: mit kell tennie, hogy az elektronikus aláírása ne törlésre kerüljön
Fotó: Canva
< p>MEGÚJÍTÁS

Ha az Ön e.Aláírása érvényes, és azt az előző eljárással már megerősítette, akkor jelezze, hogy a megújítási folyamat online, a SAT portálon keresztül, könnyen és egyszerűen végrehajtható.

Csak a fent említett lépéseket kell követnie az „Azonosítás és elektronikus aláírás” rész eléréséhez. Itt ki kell választania az „E. aláírási tanúsítvány megújítása az elektronikus aláírás előtt” lehetőséget.

A rendszer automatikusan generál egy megújítási kérelmet (.ren), és útmutatást ad a tanúsítványok létrehozásához és letöltéséhez. szükséges fájlokat a Certifica alkalmazáson keresztül. Ennek a folyamatnak a követelményei a privát kulcs fájlok vagy kulcsfájlok, az aktuális e-aláírási tanúsítvány, amely a fájl (.cer) és a privát kulcs jelszava.

Figyelembe kell venni, hogy ha az e. .A cég már lejárt, ezt a folyamatot nem tudja online végrehajtani, és közvetlenül a SAT irodákban kell időpontot egyeztetnie, mivel minden dokumentum érvényesítése szükséges.

Tehát az e. A cég frissített és aktuális állapota elengedhetetlenné vált az egyre inkább digitalizálódó világban. Így garantálhatja, hogy eljárásait és dokumentumait az illetékes intézmények elismerik.

SAT 2024: mit kell tennie annak érdekében, hogy az elektronikus aláírása ne kerüljön törlésre


4.3 / 5 ( 4 Szavazatok )