Sajátítsa el a STATISZTIKÁT ezzel az INGYENES online kurzussal, tanúsítvánnyal!

Mester STATISZTIKA ezzel az INGYENES online kurzussal, TANÚSÍTVÁNYAL!
Kép jóváírása: Wittayayut a Getty Images-től.

Szeretne statisztikát képezni, hogy elsajátítsa ezt a tudományágat, és képes legyen a gyakorlatban is alkalmazni? Ebből az alkalomból a Stanford Egyetem is segítségünkre lesz, hiszen egy INGYENES online kurzust kínál, mellyel minden alapvető tudást elsajátíthatsz a matematika ezen területéről, hogy nagyobb nehézségek nélkül alkalmazhasd.

< p>Tehát, ha szeretné tudni, hogy miről szól a kurzus, mit fog tanulni rajta, és hogyan iratkozhat fel, akkor kérjük, olvassa tovább ezt a cikket, mivel az alábbiakban minden részletet elárulunk. .
A statisztika elsajátítására szolgáló kurzus részletei

A Stanford Egyetem által kínált statisztikai kurzus a Coursera platformon található, a neve „Bevezetés a Statisztika” és annak célja, hogy a résztvevők elsajátítsák a statisztikai alapfogalmakat annak érdekében, hogy képesek legyenek az adatok megértésére és az észlelések megfelelő közlésére, és ezáltal képesek legyenek feltáró adatelemzést végezni, megérteni a mintavétel kulcsfontosságú elveit és kiválasztani a teszteket. jelentőségük több kontextus alkalmazására is alkalmas.

A kurzus további fontos szempontja, hogy ez egy kezdő szint, Ezért nem szükséges előzetes tudás ebben a tudományágban; Időtartama 14 óra és rugalmas időbeosztással rendelkezik, így a szabadidőd függvényében saját tempódban veheted igénybe; Ez teljesen ingyenes, így egyetlen pesót sem kell befektetnie a képzésbe, de ha meg akarja szerezni a bizonyítványt, ennek a módnak van költsége, amely a regisztrációkor jelenik meg. Végül vegye figyelembe, hogy ezt angolul tanítják spanyol nyelvű fordításokkal, így nem lesz nehéz átvennie, ha nem ismeri túl jól ezt a nyelvet.

 Sajátítsa el a STATISZTIKÁT ezzel az INGYENES online tanfolyammal, tanúsítvánnyal!
A kép jóváírása: Wittayayut a Getty Images-től.
Mit fogok tanulni a tanfolyamon?

A hivatalos kurzusportál szerint ezen a képzésen leíró statisztikákat, mintavételt és randomizált kontrollált tanulhat majd kísérletek, valószínűségszámítás, mintavételi eloszlások és a központi határtétel, regresszió, közös szignifikancia tesztek, újramintavétel és többszörös összehasonlítások.

Ehhez a kurzus 12 modulból áll, amelyek a következők:

-Bevezetés és leíró statisztikák az adatok feltárásához

-Adatelőállítás és mintavétel

-Valószínűség

-Normál közelítés és binomiális eloszlás

-Mintavételezési eloszlások és központi határeloszlás

-Regresszió

- Konfidencia intervallumok

-Szignifikancia-vizsgálatok

-Újramintavételezés

-Kategorikus adatok elemzése

-Egyirányú varianciaanalízis (ANOVA)

-Többszörös összehasonlítás

Hogyan tudok jelentkezni a tanfolyamra?

Ha érdekli ez a kurzus, és szeretne jelentkezni rá, akkor csak fiókot kell létrehoznia azon a Coursera platformon, ahol a kurzus található. Ehhez egyszerűen be kell írnia a kurzus linkjét, és rá kell kattintania az „Ingyenes regisztráció” opcióra. Ezzel automatikusan felkérést kap a fiók létrehozására, és később folytathatja a regisztrációt a „Tanfolyam” alternatíva kiválasztása. Teljes, bizonyítvány nélkül” az INGYENES módhoz.

A kurzussal kapcsolatos további információkért és a regisztrációért olvassa el: Bevezetés a statisztikákba, Coursera.


5 / 5 ( 7 Szavazatok )