Rejtvény a GENIUS számára: Keresse meg a „SHARK” szót a TREND szókeresőjében

Talány a GENIUS számára: Locate a „SHARK” szó a TREND szókeresőjében” title=

5 másodperced van hogy megtalálja a „Cápa” szót. Meg tudod csinálni?

Megérkezett számodra ez az új vírusos kihívás, amely próbára teszi vizuális képességeit. Ne feledje, hogy a Tanítás me of Sciencet arra törekszünk, hogy ösztönözzük az ilyen típusú tesztek megszokását, hogy növeljük az idegi kapcsolatokat, javítsuk a kézügyességet, és magasabb szinten használjuk az elmét.

Ha figyelmes embernek tartja magát, és képes bármilyen rejtvényt probléma nélkül megoldani, vegyen részt a következő vizuális rejtvényben, és mutassa meg, hogy szakértő vagy. Néhány másodpercen belül meg kell találnia a megoldást, és el kell érnie a legjobb eredményt. Készen állsz?

A kihívás az, hogy megtaláljuk a SHARK szót a szókeresést alkotó összes betű között. Ha ezt a kihívást egy kicsit bonyolultabbá szeretné tenni, 5 másodperc alatt kell megtennie. Tehát vegyünk egy mély levegőt, és játsszunk! Íme a kérdéses kép, amelyet alaposan meg kell néznie.

LÁTHATJA A CÁPA SZÓT?

Találós kérdés a GENIUS számára: Keresse meg a „SHARK” szót a TREND szókeresőjében
Fotó: Taníts meg a tudományról

Nagyon kevés ember rendelkezik hatalommal Koncentrálj és oldj meg egy problémát az időkényszerrel, ha szeretnél ebbe a kiválasztott csoportba tartozni, akkor először tapasztalatot kell gyűjtened, hogy a jövőben a legapróbb részletekre is oda tudj figyelni. p> < p>Hogy sikerült a rejtvény? Sikerült megtalálnia a rejtett szót, mielőtt lejár az idő? Ha ezt elérte, akkor gratulálunk, a saslátású válogatott tagja vagy. De ha most még mindig nem találja az elrejtett szót, ne aggódjon, meghagyjuk a képet a helyes válasszal.

MEGOLDÁS SZAVALEVENKRE

Találós kérdés a GENIUS számára: Keresse meg a „SHARK” szót ” ” a TREND szókeresőjében” title=

A találós kérdések és a mentális játékok fantasztikus gyakorlatok, amelyeket szórakoztatnak, miközben segítenek összeszorítjuk neuronjainkat és megmozgatjuk gondolkodó izmainkat. Minden onnan származik: kreativitás, memória, kritikai képesség... és mindezt lehet és kell edzeni.

Ha szereted a hobbinkat, ne habozz, folytasd oldalunkon, mert azon kívül, hogy van kiváló tudományos témák, egészségügy, tippek stb., van ez a rovatunk is, ahol találós kérdéseket, kihívásokat, optikai csalódásokat és vizuális teszteket talál, amelyek nemcsak az agyat, hanem a látást is próbára teszik.

Talány a GENIUS számára


4.7 / 5 ( 7 Szavazatok )