Puebla kormánya INGYENES kurzust indított, hogy megtanuljon Braille-írással olvasni és írni

A Puebla kormánya elindított egy INGYENES kurzust, ahol megtanulhatsz Braille-írással írni és olvasni

Sok évvel ezelőtt, különösen a 19. században volt Louis Braille, egy fiatal vak francia. A Braille-vakság nem akadály, hanem inkább ihletforrás egy olyan olvasási és írási módszer kidolgozásához, amely lehetővé teszi a vakok számára, hogy teljes mértékben részt vegyenek a tudás világában.

Az év. 1824 megszületett a Braille-rendszer, amely a betűket, számokat és egyéb szimbólumokat ábrázoló kiemelt pontmintázatokon alapuló rendszer. A Braille-írás egyszerűsége és hatékonysága gyorsan felbecsülhetetlen értékű eszközzé tette a kommunikáció és a vakok oktatásában.

< div id= "taboola-mid-article-thumbnails">

Ez az oka annak, hogy a Puebla Állam Tudományos és Technológiai Tanácsa (CONCYTEP) elindította a Braille rendszerről szóló tanfolyamot. útjára indítja ezt az egyórás oktatási ajándékot, amely feltárja a tapintható írás és olvasás alapvető fogalmait, előkészítve az utat a befogadás felé. Ennek az értékes tanfolyamnak, amelyet a CONCYTEP hirdet, fő célja, hogy megismertesse ennek az egyedülálló rendszernek a működését.

Fedezze fel azt a tartalmat, amely megváltoztatja a Braille-írás megértését:
1. Történelmi háttér

Utazás a < erős>idő a Braille-rendszer eredetének feltárására, amelyet Louis Braille alkotott meg a 19. században.

2 . Mi az a Braille-olvasási és -írási rendszer?

Értse meg, hogyan válik ez a tapintható rendszer a kommunikáció hatékony eszközévé.

>
3. Alapvető íróeszközök

Elevenítse fel az elméletet a gyakorlattal, fedezze fel az alapvető eszközöket, amelyek lehetővé teszik strong>Braille-írás.

4. A Braille-írás, mint a befogadás eszköze

Mélyen behatol a Braille< közötti létfontosságú kapcsolatba /strong> és társadalmi befogadás, kiemelve annak szerepét a betűk és pontok mellett.

5. Előzetes készségek a kód megtanulásához

Fel kell ismerni a korábbi készségek fontosságát, megértve, hogy minden lépés erős> ezen az útján strong> kulcsfontosságú a hatékony tanuláshoz.

6.Braille-kód: ábécé, írásjelek, matematikai jelek, speciális jelek

Fold fel a Braille-kódot teljes egészében, a < strong>ábécé a speciális jelekre, feltárva ennek a tapintható nyelvnek minden részletét.

Puebla kormánya INGYENES kurzust indított, hogy megtanuljon Braille-írással olvasni és írni
FORRÁS: Afrika-képek
7. Géphasználat a Braille íráshoz

Túllépni az elméleten, és elsajátítani gyakorlati készségeket a Braille-írógép használatának megtanulásával .

Mire van szüksége a tanfolyam elvégzéséhez?

A követelmények egyszerűek, de elengedhetetlenek: számítógép , laptop vagy mobileszköz, és ami a legfontosabb, a nagy tanulási vágy. Az akkreditáció megszerzéséhez merüljön el teljesen az élményben, nézze meg az összes videót, és győződjön meg arról, hogy minden lényeges részletet magába szív.

Ez a tanfolyam sokkal több, mint egy egyszerű leckék; Ez egy lehetőség, amely megnyitja az ajtót a befogadás és a megértés előtt. Mi a célja? A Braille-íráshoz és olvasáshoz szükséges alapfogalmak megismertetése a résztvevőkkel, elősegítve ezzel minden ember társadalmi beilleszkedését és elkerülve a másokkal szembeni diszkriminációt.

< h4> Link a kurzushoz: Iratkozzon fel, és lépjen be a CONCYTEP Braille System tanfolyam

4.9 / 5 ( 7 Szavazatok )