PRO vizuális rejtvény: Csak egy képzett ELME találja meg a „BRAILLE” szót az EXPERT szintű szókeresésben 8 másodperc alatt

PRO vizuális rejtvény: Csak egy képzett ELME találja meg 8 másodperc alatt a „BRAILLE” szót a EXPERT szintű szókeresés
Túllépi a teljes mértéket kihívás, amely ámulatba ejtette a közösségi hálózatokat.

A mai egy nagyon különleges nap, ezért úgy döntöttünk, hogy bemutatunk egy vizuális rejtvényt, amely a világ egyik legemlékezetesebb napjához kapcsolódik. Készen áll arra, hogy tudja, melyik napról beszélünk, és képes legyél leküzdeni a rejtvényt, amely gyorsan trenddé vált?

E jegyzet alatt abban az örömben lesz részed, hogy egy fantasztikus rejtvényben vehetsz részt, meg kell mutatnod csökkentse vizuális készségeit, és mutassa be, hogy magasabb szintű. Reméljük, hogy ebben a kihívásban jó eredményt ér el, és az internet kedvencei közé sorolja magát.

Ne hagyja ki a pillanat csodálatos vizuális rejtvényét, amely a fogyatékosságot ünnepli, annál több okot kell bemutatnia minden tudását, és új rekordidőt állíthat fel.

Mint korábban említettük, az utasítások nagyon egyszerűek, a következőket kell betartani ábécé leves, és a jelzett időben megtalálja a rejtett szót.

KERESSE KI A „BRAILLE” SZÓT KEVESEBB 8 MÁSODPERC ALATT

PRO vizuális rejtvény: Csak egy képzett ELME találja meg a „BRAILLE” szót a szókeresés EXPERT szinten 8 másodperc alatt
Kép: Taníts meg a tudományról

Tudtad, hogy a Braille világnapot minden január 4-én ünneplik? Ezt az ünnepet 2019 óta írják elő, mert célja, hogy felhívja a figyelmet a Braille mint nyelvi és írási rendszer fontosságára.

Az ünnepség célja, hogy láthatóvá tegye a látássérült embereket; az egyik fő cél a velük szembeni megkülönböztetés megszüntetése. A név Luis Braille-től származik, aki megalkotta a domborzati pontok rendszerét, más néven cekográfiát, amellyel vakok vagy súlyos látásproblémákkal küzdők tudnak kommunikálni.

Idővel ez a befogadó nyelv az oktatás és a kultúra részévé vált. Ezért kell vigyáznod a látásodra, és folyamatosan csiszolnod kell vizuális képességeidet.

Miután bemutattuk Önnek ezt a fantasztikus, érdekes kihívást, itt az ideje, hogy továbblépjünk a vizuális rejtvény következő szakaszára, amely az adományozásból áll Önnek a megoldás, hogy megtudja, van-e oka a válaszában, és hogy képes lesz-e bonyolultabb fejtörőkben is részt venni.

VÁLASZ

PRO vizuális rejtvény: Csak egy képzett ELME találja meg a „BRAILLE” szót az EXPERT szintű szókeresésben 8 másodperc alatt
Image : Taníts meg a tudományról

Jelenleg a vizuális rejtvény véget ért, és fontos emlékezni erre a Braille-írás világnapjára, hogy természetes módon be lehessen vonni azokat az embereket, akik látási, hallási vagy bármilyen más fogyatékossággal élnek.

PRO vizuális rejtvény: Csak egy képzett ELME találja meg a „BRAILLE” szót az EXPERT szintű szókeresésben 8 másodperc alatt
Győzd le a befogadó kihívást, amely lenyűgözte az embereket a közösségi hálózatokon.


5 / 5 ( 2 Szavazatok )