Ön Banamex vagy Santander felhasználó? Akár 140 pesót is felszámíthatnak ezért a szolgáltatásért

Ön Banamex vagy Santander felhasználó ? Akár 140 pesót is felszámíthatnak a szolgáltatásért

A Nemzeti Védelmi Bizottság és a Pénzügyi szolgáltatások felhasználóinak védelme, más néven a Condusef, néhány figyelmeztetést adott ki az olyan jutalékokkal kapcsolatban, amelyek általában olyan bankok hitelkártyáinál járnak, mint a Santander, a Banamex stb.

A pénzügyi intézmények technológiai fejlődése az utóbbi időben adaptált elő- és utáni időszakot jelölték meg szolgáltatásaik használatában, mert ezekkel a fejlesztésekkel új eszközök jelentek meg a felhasználók számára, mint például a híres hitelkártyák.

A bankok által kínált hitelkártya-lehetőségek, mint például a Banamex, a Santander, mindaddig életképesek, amíg tudja, hogyan kell használni, és tudja, milyen fizetési kötelezettséget kell végrehajtania a szolgáltatásokért az intézmény által biztosított.pénzügyi.

A pénzintézetek nagy előrehaladást és fellendülést értek el hitelszolgáltatásaik terén, hiszen napról napra egyre többen keresik a hitelkártya feldolgozását annak köszönhetően, hogy okosan használva mennyire hasznos lehet.

Tegyük ne feledjük, hogy a hitelkártya ezen előnye egy olyan fizetési eszköz, amellyel fizikai és virtuális vásárlásokat bonyolíthat le anélkül, hogy fizikai vagy betéti pénzre lenne szüksége, több művelet is elvégezhető, de az elköltendő összegnek van egy korlátja, nem szabad túllépnünk, amint azt a Mexikói Bankszövetség kijelenti.

A pénzintézetek által kínált sok más eszközhöz hasonlóan ennek is meg kell felelnünk az előírásoknak, ha azt akarjuk, hogy a bank továbbra is ezt az előnyt a mi használatunkra biztosítsa.

Ön Banamex vagy Santander felhasználó? Akár 140 pesót is felszámíthatnak ezért a szolgáltatásért
Kép jóváírása: vita

A hitelkártyákkal kapcsolatban számos dolgot figyelembe kell venni, beleértve azokat a követelményeket, amelyek Ha ugyanabban a bankban dolgozott fel hitelkártyát, a folyamat sokkal rövidebb lehet. Ha egy másik intézményről van szó, nagy valószínűséggel személyes és pénzügyi adatokra lesz szükségük, hogy megerősítsék, minden rendben van.

A továbbítandó információkon kívül érdemes tisztában lenni a hitelkártyák különféle jutalékaival is, amelyekről nem tudtál, ezek plusz kiadásokat generálhatnak, ha nem tudsz időben róluk.

Ez az oka annak, hogy a Condusef figyelmezteti az olyan bankok felhasználóit, mint a Banamex, a Santander és más pénzintézetek, hogy legyenek figyelmesek ezekre a jutalékokra, amelyek esetleg tudtukon kívül felmerülhetnek.

Nos, kártyák Hitelkártyák. általában olyan jutalékokkal járnak, mint:

A kártya plasztikának cseréjéért elvesztés vagy lopás miatt

Pénzfelvétel ATM-ből hitelkártyával

Járadék

Ezek azok a jutalékok, amelyeket a bankok kaphatnak a felhasználóktól. Még a Banamex, a Santander és az Afirme esetében is jelentős többletköltséggel járhat az elveszett kártya pótlása.

Banamex: kártyacsere 130 peso dollár.

< p>Santander: kártya 140 peso csere.

Megerősítjük: kártyacsere 200 peso.

Úgy érzem, hogy ez utóbbi az egyik legdrágább hitelkártya csere szempontjából a Condusef adatai szerint.


5 / 5 ( 5 Szavazatok )