Nyitott összejövetel! Fiatalok, akik építik a jövőt 2024-ben a fizetés NÖVELÉSÉVEL indul, így lehet regisztrálni

Nyílt felhívás! Fiatalok építik a A Future 2024 az évet a befizetések NÖVELÉSÉVEL kezdi, és így regisztrálhat

Figyelem! Érdekel a Fiatalok Jövőt Építő programhoz való csatlakozás, vagy ismersz valakit, akit érdekelhet? Meghagyunk minden szükséges információt, valamint a regisztráció dátumát, hogy ne verjenek a helyszínen!

A Fiatalok Jövőt Építő program 2019-ben kezdte meg működését, ill. A Munkaügyi és Szociális Minisztérium szerint ennek célja <<, hogy a 18 és 29 év közötti fiatalok, bármilyen iskolai végzettséggel, akár 12 hónapig egy általuk választott munkaügyi központban részesülhessenek munkaköri képzésben. >.

Tanonc

A gyakornok alatt azt értjük, aki egy bizonyos helyen (cégen vagy szervezetben) szakmai gyakorlatot szeretne szerezni.

Ez a program lehetővé teszi, hogy csatlakozzon egy vállalathoz, hogy képzést tudjon végezni. miközben Ön névértéken havi pénzösszegért kínálja szolgáltatásait, amely kezdettől fogva 3600 dollár körüli mexikói peso volt, évről évre nőtt, és jelenleg a hírek szerint a havi fizetés 7572 dollár mexikói peso lesz.

A tanulás és a pénz nem az egyetlen, amit ez a program kínál, hiszen a vállalatnál végzett képzés ideje alatt jogosult lesz az egészségbiztosításra, amely a Mexican Social Security Institute-on keresztül történik. , ismertebb nevén IMSS.

Guardian

Az oktatóval mindenkit megértünk, aki fizikai vagy jogi céggel, valamint közintézményekkel és társadalmi szervezetekkel rendelkezik . Az oktató feladata, hogy kapcsolat legyen a gyakornok és a vállalat között, amelyben a képzést végzi.

Mikor, hogyan és milyen követelményeket kérnek a regisztrációhoz?

Januártól kezdődően lehet regisztrálni a Fiatalok Jövőt Építő platformra, ehhez csak közvetlenül be kell jelentkezni IDE kattintva, és az alábbi nézet jelenik meg.

Nyílt felhívás! A Jövőt Építő Fiatalok 2024 fizetésemeléssel kezdi az évet, és így regisztrálhat

A bal felső sarokban a REGISZTRÁLJON ITT felirat látható barna színben, fehér betűkkel.

Csúsztassa lefelé, és keresse meg az ONLINE REGISZTRÁCIÓ feliratú téglalapot, ahol kattintson a gombra, akkor a következő nézet jelenik meg, és rákattint arra a szövegre, amely így kezdődik: „Az igazság esküje alatt kijelentem…”

Nyitott hívás! Fiatalok, akik építik a jövőt 2024-ben a fizetésemeléssel indul az év, így Ön is regisztrálhat

Kérni fogja a CURP-jét, és minden alkalommal, amikor megadja, elkezdi kitölteni a kért adatokat. .

< p>A szükséges dokumentumok között (kérésre) a következők szerepelnek:

Születési anyakönyvi kivonat

CURP

RFC

< p>Jelenlegi hivatalos személyazonosító okmány (INE vagy útlevél)

A lakcím igazolása (3 hónapnál nem régebbi)

Az utolsó végzettség igazolása

Önéletrajz

Két fénykép

Általános pályázói információs formátum

A platform által kiállított fájl (amikor befejezi az adatok kitöltését, kiállítják Önnek a űrlap)

< p>Ez csak néhány az adatok közül, amelyekre a platformon szükség lesz, ugyanúgy, ahogyan a platformon való regisztráció során is részletesebb információkhoz férhet hozzá. p>

Utolsó, de nem utolsósorban: A képzés időtartama 12 hónap lesz, plusz egy további hónap, amely során pénzügyi képzésben, megtakarítási, hitelezési és egyéb, vállalkozással kapcsolatos témákban kapsz képzést, ha Ön vállalkozás indítása iránt érdeklődik.

Ha befejezi a képzést, bizonyítványt kap, amely igazolja a programban való tartózkodását, amelyet hozzáadhat önéletrajzához.

Ne ne hagyd ki ezt a nagyszerű lehetőséget! Képezze magát, és nyissa meg állásszerzési lehetőségeit, kattintson IDE a programra való regisztrációhoz.


5 / 5 ( 7 Szavazatok )