Néhány csepp ebből az illóolajból, és végleg eltávolítja az ágyi poloskákat az ágyból és a fotelből.

Néhány csepp ebből az illóolajból, és végleg eltávolítod az ágyi poloskákat az ágyadból és a fotelből
Az ágyi poloskák olyan kis rovarok, amelyek vérrel táplálkoznak, és gyorsan kellemetlenséget okozhatnak otthonunkban.

Ha egy természetes megoldás ezekkel a rovarokkal szemben, a LEVENDULA ILLÓOLAJ kiváló lehetőség lehet. A kellemes aromáján kívül a levendula riasztó vegyületeket is tartalmaz.

Ez egy olyan növény, amely virágos illatáról és terápiás tulajdonságairól ismert. A történelem során nagyra értékelték a ellazulást és a stresszoldást elősegítő képességéért.

A levendula illóolaj aromás előnyei mellett bizonyos ágyi poloskariasztó tulajdonságokkal is rendelkezik. p>

Egyes kémiai összetevői kellemetlenek lehetnek ezeknek a rovaroknak, ezért a levendulaolaj természetes megoldásnak tekinthető az ágyi poloska fertőzések távoltartásában.

MI AZ AKTÍV VEGYÜLET?

A levendula illóolajatermészetes vegyületeket tartalmaz, amelyek rovarriasztóként hatnak, beleértve az ágyi poloskákat is. Jellegzetes aromája köztudottan kellemetlen ezeknek a rovaroknak, és segíthet távol tartani őket a kezelt területektől.

A

GERANIOL az egyik olyan vegyület, amely ebben az olajban jelen van, mivel kimutatták, hogy riasztó hatású, mivel illékony és nagyon aromás

Néhány csepp ebből az illóolajból, és végleg eltávolítod a poloskákat az ágyadból és a fotelből

HOGYAN KELL ALKALMAZNI?

Ha levendula illóolajat szeretne poloskairtóként használni az ágyakban és a kanapékon, íme néhány tipp:

  • Hígított levendulaolaj: Keverj el 10-15 csepp levendula illóolajat egy csésze vízben. Ez segít megelőzni a bőrirritációt és csökkenti az olaj koncentrációját.
  • Permetezze be az érintett területeket: Használjon spray-palackot, hogy a hígított levendulaoldatot a bőrre vigye. gyanítható ágyi poloska, például repedések, varratok és matracok és kanapék sarkai.
  • Ismételje meg a folyamatot: Ismételje meg az alkalmazást néhány naponta a levendula illata megőrzése és az ágyi poloskák megtartása érdekében. bay.

Fontos megjegyezni, hogy a levendula illóolaj használata változó eredményeket eredményezhet, de előfordulhat, hogy nem teljesen hatékony legyen az ágyi poloskafertőzés megszüntetésében.

Ezért az optimális védelmi szint fenntartása érdekében a folyamatos karbantartás javasolt. Ismételje meg az alkalmazást néhány naponta, hogy fenntartsa a levendula illatát, és gondoskodjon arról, hogy az ágyi poloskák távol maradjanak.

Bár a levendula esszenciális olaj a legtöbb ember számára biztonságosnak tekinthető, ezért ajánlatos egy allergiás tesztet végezni, mielőtt széles körben alkalmazná.

Vigyen fel egy kis mennyiségű vigye fel az oldatot a bőr egy részére, és várjon néhány órát, hogy ellenőrizze, van-e bármilyen mellékhatás. Kerülje továbbá a szemmel és a nyálkahártyával való közvetlen érintkezést

Ha meg akar győződni arról, hogy poloska található-e a kezelt felületen, végezzen részletes szemrevételezéses ellenőrzés. Keresse az ágyi poloska jeleit, például sötét foltokat (ürülék), kis vérfoltokat, üres poloskahéjakat vagy akár magukat az élő poloskákat.


5 / 5 ( 5 Szavazatok )