Mutassa be intelligenciáját és mentális sebességét úgy, hogy 7 másodperc alatt megoldja a matematikai kihívást

Mutasd meg intelligenciádat és mentális sebességedet, a matematikai kihívás megoldása 7 másodperc alatt

Tedd meg az agyadat Tudományos érdekességek és érdekességek rovatunkkal tovább! Győzd le ezt a kihívást.

Minden koncentrációdra szükségünk van ahhoz, hogy meg tudjuk oldani ezt a matematikai logikai rejtvényt. Gondolod, hogy meg tudod csinálni?

A matematikai rejtvények olyan kérdések, amelyek arra kérnek bennünket, hogy nagyon szórakoztató módon találjuk meg a megoldást. Ezek a matematikai rejtvények vagy feladatok koncentrációt igényelnek, és különféle műveletekkel, például összeadással, kivonással, osztással vagy szorzással megoldhatók, de mint fentebb már említettük, mindenekelőtt minden érvelésére lesz szükségünk.

Mivel bár ezekben a találós kérdésekben vannak szintek, a logika önmagában nem lesz elég, az ilyen típusú rejtvények megoldásához olyan matematikai ágak mély ismerete szükséges, mint a számítás, a geometria, a trigonometria, hogy megtaláljuk a helyes megoldást.

Légy óvatos, koncentrálj, ez egy olyan szórakozási forma, amely nem előzetes tudáson múlik, sokkal inkább szellemi gyakorlat a leírásban felkínált adatok sorai között olvasni. Készen állsz?

FIGYELJE MEG, ÉS KÖSZÖNTÖZZE MEG, HOGY 7 MÁSODPERCED VAN A MEGOLDÁSRA

< img src="https://i0.wp.com/ensedeciencia.com/wp-content/uploads/2024/01/7_20240103_192430_0000.jpg" alt="Mutasd meg intelligenciádat és szellemi sebességedet, 7 másodperc alatt megoldva a matematikai kihívást " title="Mutasd meg intelligenciádat és mentális sebességedet, oldd meg a matematikai kihívást 7 másodperc alatt">
Fotó: Taníts meg a tudományról

A találós kérdések és a mentális játékok fantasztikus gyakorlatok, amelyek szórakoztatnak bennünket, miközben segítenek megnyújtani idegsejtjeinket és megmozgatni gondolkodó izmainkat. Minden onnan származik: a kreativitás, a memória, a kritikai képesség... és mindezt lehet és kell is edzeni.

Ha olyan embernek tartod magad, aki nagyfokú bonyolultsággal ismeri a geometriát és az egyenleteket, akkor feltételezzük, hogy nagyon könnyű lesz megtalálni a megoldást, ne feledje, hogy itt a matematikai logika a főszereplő.

Ezek a matematikai időtöltések amellett, hogy szórakoztatóvá teszik a megoldásuk során talált témákat, segítik az intellektuális képességek fejlesztését, és ezáltal apránként javíthatjuk az agy működését neuronjaink maximális fejlesztésével.

A MEGOLDÁST EZEN A KÉPEN MEGHAGYJUK!

Mutasd meg intelligenciádat és szellemi sebességedet, oldd meg a matematikai kihívást 7 másodperc alatt
Fotó: Taníts meg a tudományról

Most, hogy megmutattuk a megoldást erre a vírusos kihívásra, mondja el, mennyi időbe telt megtalálni a helyes választ? Ha könnyű volt megtalálni, akkor gratulálunk, SZAKÉRTŐ vagy a matematikai rejtvényekben, most, ha nem találtad meg a helyes választ, ne aggódj, hamarosan újabb kihívásokkal fogunk edzeni az agyad.

Megoldás:

1. SOR. 9-es eredményünk van, tehát tudjuk, hogy a cupcake 3-at ér (3+3+3=9)

p>

2. SOR. Eredményünk 25, A cupcake értéke 3, tehát 22/2 = 11, minden csokitorta 11-et ér, ez lenne (11+3+11 = 25)

3. SOR. 24-es eredményünk van, tudjuk, hogy a csokitorta 11 következésképpen (11+11=22) 24-22=2 a fánk értéke 2.

4. SOR. Megvan az utolsó sor (3 x(2+2) +11=) 3 x 4=12+11=23

A Taníts meg a tudományról

ban erős> emlékeztetünk arra, hogy bármilyen rejtvény megfejtéséhez, legyen az vizuális vagy matematikai, koncentrációra és kitartásra van szükség ahhoz, hogy bemutassa a memória szintjét, különben kudarcot vall a kísérletben, az első lehetőségtől kezdve legyőzi az összes kihívást és érezheti jól magát. . A következő alkalomig!

Show your intelligence and mental speed, selling the mathematical challenge in 7 seconds


5 / 5 ( 3 Szavazatok )