Mondjon búcsút a vasalónak: A vírusos trükk, ami helyettesítheti a ruhák ráncainak eltüntetésében

Búcsút a vasnak: A vírusos trükk, ami helyettesítheti a ráncok eltávolítására a ruhákon
Az eredeti kép forrása: Karolina Grabowska a Pexelstől .

A vasaló a speciális eszköz a ruhadarabok ráncainak nagyon hatékony eltávolítására, azonban azt tapasztaljuk, hogy ennek a feladatnak a végrehajtásához a legtöbb esetben sok erőfeszítést és időt kell fektetni, így lehetséges hogy sokan visszariadnak ettől a munkától vagy egyszerűen nem szeretik. Másrészt bizonyos helyzetekben előfordulhat, hogy nincs kéznél ez az eszköz, hogy makulátlanul hagyja az inget vagy blúzt, amelyet viselni fog, például utazáskor.

Bármelyik helyzetben. , vagyis ha nem szereted vagy nehezen vasalod, mintha jelenleg nem lenne eszközöd ennek a tevékenységnek a végzéséhez, nem kell beletörődnöd egy másik, nem vasalható ruhadarabba, vagy ha olyan ráncos ruhát viselsz, ami jelentősen befolyásolja az imázsodat. , mert van egy nagyszerű trükk, ami azért kezdett el terjedni, mert mennyire hatékony és egyszerű a ráncok eltávolítása a ruhákról, ami még praktikusabb, mint a vasalóval.

Ily módon ez a trükk nagyszerű alternatíva, különösen akkor, ha olyan helyzetekről van szó, amikor ezt gyorsan és különösebb erőfeszítés nélkül szeretné megtenni, vagy nincs kéznél a készülék, mert a felvitelhez csak ki kell cserélni a vasalót egy másik műszerre, ami gyakran mindannyiunknál van otthon, vagy amit könnyen megtalálunk a szállodában kirándulások alkalmával vagy más helyeken. Annak érdekében, hogy tudd, miről van szó, tedd próbára, és saját szemeddel győződj meg arról, mennyire működőképes az Ön számára, ma ennek minden részletét eláruljuk, ezért arra kérjük, hogy folytassa az olvasást, hogy megtudja.

Mondjon búcsút a vasalónak: A vírusos trükk, ami helyettesítheti a ruhák ráncainak eltüntetésében

Ha kevés ideje van, vagy nem akar sok erőfeszítést fektetni a ráncok eltávolítására a használni kívánt ruhadarabon, vagy ha nincs kéznél vasaló, és olyan alternatívára van szüksége, helyettesítheti ezt a gyakorlatot a hagyományos módon, akkor javasoljuk, hogy alkalmazza ezt a vírusos trükköt, amellyel egyre többen próbálkoznak, ehhez tegye a következőket:

Szerezze be az eszközt. Ehhez a trükkhöz az egyetlen dolog, amire szüksége lesz, az a hajszárító, amely gyakran otthonunkban van, vagy amelyet utazása során egy szállodában találhat.

Búcsút a vasnak: A vírusos trükk, ami helyettesítheti a ruhák ráncainak eltüntetése érdekében
Kép jóváírása: Andranik Hakobyan a Getty Images-től.

Alkalmazza a trükköt. Ha kéznél van ez a hangszer, ideje alkalmazni a trükköt, ehhez akassza fel a ruhadarabot egy kampóra, kapcsolja be a vasalót alacsony vagy közepes fokozaton, majd irányítsa körülbelül 15 vagy 20 centiméter távolságra a ruha felé. Amikor forró levegőt alkalmaz, kezdje el kissé megnyújtani az anyagot, hogy gyorsan eltávolítsa a ráncokat. Addig csináld ezt, amíg az összes ráncot el nem távolítod.

Azonnal rájössz, hogy a készülékből kiáramló forró levegő mennyire tökéletes a ruhaneműk ráncainak eltávolítására, ráadásul ez az állapot elég lesz a ruhák vasalásához, így ez egy gyorsabb és egyszerűbb alternatíva, bár bizonyos nagyon formális ingek vagy blúzok esetében a legjobb a hagyományos vasalási lehetőség használata.


4.7 / 5 ( 7 Szavazatok )