Megtalálod majd a KEZDŐKNEK SZÁMÁRA TÖRTÉNŐ vizuális rejtvényben elrejtett „BÉR” szót? 10 másodperced van

Megtalálod majd a KEZDŐKNEK SZÁMÁRA SZÁRMAZÓ vizuális rejtvényben elrejtve a „BÉR” szót? 10 másodperced van
Kérdezze meg elképzeléseit, és keresse meg a másik szót a kihívásban.

E jegyzet során egy kezdő szintű rejtvényt dolgoznak ki, ez a megfelelő, ha fel akarja melegíteni az agymotorját, mivel ez a fajta kihívás széles körben ajánlott azoknak az embereknek akik mindjárt kezdenek fejtörőket megoldani. Aztán idővel és a győzelmek felhalmozásával továbbléphet a következő nehézségi szintre.

Ez a rejtvény kiváló módja az elméd gyakorlásának és a megfigyelőkészséged fejlesztésének, ezért ne hagyd ki, és élvezd egy kognitív és vizuális kihívás. Ezenkívül ez egy szórakoztató teszt, amelyet biztosan szívesen megosztasz barátaiddal, és miért ne, hasonlítsd össze az időt, hogy megtudd, ki a gyorsabb.

A rejtvény küldetése egyszerű, csak figyeljen mindegyikre a szavak közül, és keresse meg azt, amelyik különbözik a BÉREK szavak között, és ennyi. Csak ennyit kell tennie, hogy megsemmisítő győzelmet aratjon, és legyőzze más felhasználók idejét. Ne feledje, hogy van 10 másodperce, sok szerencsét!

10 MÁSODPERCED VAN MEG TALÁLNI A „BÉZÉS” SZÓT A VÍRUSOKBAN

Megtalálod-e a KEZDŐKÉNEK vizuális rejtvényében elrejtett „BÉZ” szót? 10 másodperced van
Kép: Taníts meg a tudományról

Megtalálta a másik szót? Ne aggódjon, ha először nem értette meg, megpróbálhatja újra, és javíthatja az idejét. Az ilyen típusú kezdő szintű rejtvényekben a fő küldetés a tapasztalatgyűjtés, ne feledje, hogy a gyakorlat teszi a mestert, és minden győzelemmel vagy vereséggel bölcsebb leszel.

A mai rejtvény az volt a Teach Me Science platform által kifejlesztett, hogy segítsen a vizuális készségeid finomításában, ez egy egyszerű, szórakoztató és hatékony kihívás. Hatékony fegyvernek bizonyul az agytömeg képzésére és az idegsejtek plaszticitásának növelésére.

Az agyi hálózatok megerősítésének küldetése lehetővé teszi, hogy könnyebben memorizáljunk, elemezzünk, képzeljünk el és érveljünk. Fontos a jó lelki egészség megőrzése, hiszen így könnyebben tanulhatunk meg új dolgokat.

VÁLASZ

Megtalálod-e a KEZDŐK számára a vizuális rejtvényben elrejtett „BÉR” szót? 10 másodperced van
Kép: Taníts meg a tudományról

Elégedett ennek a vizuális szórejtvénynek a fizetésével? Tudjuk, hogy született versenyző vagy, és mindig szeretnéd megdönteni saját rekordjaidat. Tehát menjen előre, és tegye próbára képességeit más kihívásokban, miközben szórakozik! Napi vizuális tesztekkel gyűjtsön tapasztalatot, és segítse agyát felépülni a mindennapi élet nyüzsgéséből.

Megtalálod majd a KEZDŐKNEK SZÁMÁRA SZÁRMAZÓ vizuális rejtvényben elrejtve a „BÉR” szót? 10 másodperced van
Kérdezze meg elképzeléseit, és keresse meg a másik szót a kihívásban.

5 / 5 ( 2 Szavazatok )