Megtalálod-e a METEORIT-tól KÜLÖNBÖZŐ szót a határidő lejárta előtt? 10-ből 8 megbukott az ISTEN szintű vizuális rejtvényben

Megtalálható a METEORITÓL KÜLÖNBÖZŐ szó a határidő előtt? 10-ből 8 nem sikerült ISTEN szintű vizuális rejtvény
Ébressze fel kalandvágyó szellemét a közösségi hálózatokon átterjedő kihívások egyikével.

A vizuális rejtvények a kognitív képességek fejlesztésének alapvető eszközei. Különböző szakértők javasolták az ilyen típusú tevékenységekben való részvételt a jó szokások előmozdítása és a tanulás fokozása, az agy egészségének javítása, valamint az idő múlásával nyerő személyiség kialakítása érdekében.

Érzed, hogy képes vagy megfejteni ezt a rejtvényt? Tudjuk, hogy igen, és nem okoz gondot megtalálni a megoldást és új időkorlátot állítani a közösségi hálózatok legvírusosabb rejtvényében.

A „Meteorit” szó vizuális kihívása több kihívásrajongót is lenyűgözött, és nem is csoda, hiszen a kognitív sebesség és a problémamegoldó képességek próbára kerülnek. Ha nem tudja, mi a különbség a „Meteor” és a „Meteorit” között, ne aggódjon, ezt a nagy kérdést később megoldjuk.

Útvonalterv:

Ha pontosan követi az utasításokat, nagy győzelmet érhet el. A kihívás néhány másodpercen belül kezdődik, ezért ha még nincs kéznél a stopper, menjen, és üljön le egy kényelmes helyre.

GYŐZELHETSZ? INDULJON A KIHÍVÁS!

9 MÁSODPERCED VAN MEG TALÁLNI A KÉPEN ELREJTETT „METEOR” SZÓT

Megtalálható a METEORITÓL KÜLÖNBÖZŐ szó a határidő előtt? 10-ből 8 nem teljesítette az ISTEN szintű vizuális rejtvényt
Kép: Taníts meg a tudományról

Te voltál a zseni, aki megtalálta a megoldás a határidő előtt? Ha nem, akkor nincs más dolgod, mint egy másik dzsinn lámpáját lebegtetni, hogy nyerj ebben a kezdő szintű vizuális rejtvényben, amelyet az Enséñame de Ciencia fejlesztett ki.

Tudod mi a különbség a meteor és a meteorit között?

A meteor arra a meteoroidra utal, amely a Föld légkörébe jutva szétesik, és „hullócsillagoknak” nevezett égi látványt ad. ", másrészt ameteorit az a meteoroid, amely nem bomlik fel, és végül a földbe csapódik.

De mi is az a < strong>meteoroid? Egyszerűen fogalmazva, ez egy sziklás test, lehet, hogy üstökösök vagy aszteroidák maradványai.

VÁLASZ VÍRÁL TÖRTÉNŐ

Megtalálod-e a METEORIT-tól KÜLÖNBÖZŐ szót a határidő lejárta előtt? 10-ből 8 megbukott az ISTEN szintű vizuális rejtvényben
Kép: Taníts meg a tudományról

A „Meteorit szó mai vizuális kihívása véget ért, így hány másodpercbe telt megtalálni a másik szót?Megvizsgáljuk, hogy ki a leggyorsabb és legfittabb a résztvevők közül. Addig is feltétlenül vegyen részt a közösségi hálózatokra feltöltött rejtvényekben, és hasonlítsa össze idejét más netezőkével.

Megtalálható a METEORITtól KÜLÖNBÖZŐ szó a határidő lejárta előtt? 10-ből 8 nem sikerült az ISTEN szintű vizuális rejtvényben
Ébreszd fel kalandvágyadat az egyik kihívással, amely a közösségi hálózatokon.

4.9 / 5 ( 7 Szavazatok )