Megtalálod a HOLD szót a TRENDING vizuális rejtvényében? 9 másodperc áll rendelkezésére, KEZDŐ szintű szókeresés

Megtalálod a LUNAR szót a TREND vizuális rejtvényében? 9 másodperced van, leves betűkből KEZDŐI szint
Itt az ideje, hogy edzeni az elmét egy rejtvényre, amely megtöri a közösségi hálózatokat.

Itt az ideje, hogy edzeni az elméjét egy vizuális rejtvény segítségével, amely megtöri a közösségi hálózatokat, mert nem mindenki tudja legyőzni ezt a rejtvényt, mielőtt megállna az óra. Az ilyen típusú versenyeken a legfontosabb, hogy megmutassa tudását, és megelőzze magát a többi résztvevő előtt.

Használnod kell a ravaszságodat, a találékonyságodat, a kreativitásodat és a karizmádat, hogy le tudd birkózni az ilyen típusú kihívásokkal, de ne aggódj, ha nincs meg az a Flow, amelyre szükség van a vírus leküzdéséhez. A mai kihívás, amit tapasztalattal és gyakorlással felhalmozhatsz. Szerencsére ez a kihívás kezdő szinten van, vagyis nem lesz nagyobb probléma a megoldás megtalálásával. Természetesen azt javasoljuk, hogy az első pillanattól figyeljen oda, mert hibázhat, és teljes kudarcot okozhat.

UTASÍTÁSOK:

Ahogy az Enséñame de Ciencia által készített vizuális rejtvényben már említettük, meg kell találnia egy rejtett szót, ehhez néhány másodpercet adunk amelyet tökéletesre kell használnia, ha nem veszít, és ezúttal nem lesz második esély vagy nyom, amely segítene megtalálni a helyes választ.

KERESSE KI A „HOLD” SZÓT KEVESEBB MINT 9 MÁSODPERC ALATT

Megtalálod a LUNAR szót a TREND vizuális rejtvényében? 9 másodperced van, KEZDŐ szintű szókeresés
Kép: Taníts meg a tudományról

Nagyon jó partner, kiváló szintet mutattál ezen a versenyen, ha folytassa a részvételt, esetleg Legyen a rejtvények mestere, és győzzen le más felhasználókat, akik évek óta edzettek képességeiket. Minden rajtad múlik, próbálkozz a végéig, és mutasd meg, hogy képes vagy leküzdeni ezeket a kihívásokat, és a résztvevők között a legjobb időt éred el.

Ez a rejtvény ideális az elme edzésére, a kognitív képességek fejlesztésére, és így más rejtvények gyors megválaszolására. Ne feledje, hogy olyan készségek, mint a memória, az érvelés, az elemzés és a koherencia szükségesek ahhoz, hogy mindennapi életének különböző területein működhessenek.

VÁLASZ

Megtalálod a LUNAR szót a TREND vizuális rejtvényében? 9 másodperc , KEZDŐ szintű szókeresés
Kép: Taníts meg a tudományról

Ha sikerül rejtvényekkel csiszolnod ezeket a kognitív tulajdonságokat, senki sem fog tudni megállítani, még a legbajnok, nem a legtapasztaltabb, nem a legkarizmatikusabb sem, mutasd meg, hogy te vagy a legjobb, és hogy neked van a legnagyobb józanságod megfejteni ezeket a rejtvényeket, tesztelje az elmét.< span data-ccp-props='{"201341983":0,"335559739":160,"335559740":259}'>

Megtalálod a LUNAR szót a TREND vizuális rejtvényében? 9 másodperced van, leves betűkből KEZDŐI szint
Itt az ideje, hogy edzeni az elmét egy rejtvényre, amely megtöri a közösségi hálózatokat.

5 / 5 ( 2 Szavazatok )