Meglepő oka annak, hogy egyre többen mentik el régi gumijaikat

Az elképesztő ok, hogy miért egyre többen mentik meg a régi gumikat

Ha van haszontalan gumija, ideje, egy kis képzelőereje és könnyedén barkácsolhat, adjuk ötletet kapsz egy kerti dekoráció elkészítéséhez, amely nagyszerű megjelenést kölcsönöz neki, és nem kell sokat befektetned.

Ne feledjük, hogy a házi kézművesség és művészet világában DIY, ezek a ‹‹Csináld magad›› kifejezés rövidítése, ami spanyolra fordítva azt jelenti: ‹‹Csináld magad››. Ez a fogalom azokra az alkotásokra vagy módosításokra vonatkozik, amelyeket az emberek otthon és gazdaságosan elkészíthetnek. Nos, ezt állítja a Green Peace.

A barkácsolás egyik célja az újrahasznosítás, az általában hulladéknak számító anyagok újrafelhasználása és potenciálisan környezetszennyezővé válhatnak. Csakúgy, mint a ‹‹Csináld magad››, amelyet itt bemutatunk.

Az anyagokhoz a következőkre lesz szüksége:

Egy pár használt gumiabroncs

Jigfűrész

Vágó

Drót

Csavarok

Szegek

Kalapács

Ízlés szerint szórható festékek

Egy vastag fahasáb vagy faág

Amint megvannak az anyagok, a következő utasításokat kell követnünk, hogy újrahasznosított gumiabroncsokból baglyot tudjunk készíteni:

A csodálatos ok miért tartanak egyre többen régi gumikat
Kép jóváírása: La Verdad Noticias

1. Az első teendő az lesz, hogy a fűrésszel kettévágja mindkét gumiabroncsot, hogy az egyik felére egyetlen mozdulattal megrajzolja a bagoly fejét, orrát, szemét, testét és farkát, legyen óvatos a méretekkel.

2. Ha megvan a bagolyzsinór, akkor a fűrészt kell használni a vágáshoz, ügyeljünk a zsinór vonalának követésére, ha befejeztük a vágást, megfordítjuk a gumit.

3. Miután levágta és elfordította, négy háromszöget kell rajzolnia a fülek, a szárnyak és a lábak számára a gumiabroncsok másik felére, hogy azokat is levághassa a fűrésszel.

4. A csavarok segítségével állítsa be az orrot úgy, hogy a perem íve képezze a fejet, a másik része pedig farokszerű marad.

5. A vágó és a drót segítségével illessze össze a fülek szárnyait és háromszögeit. Utóbbit először ugyanazzal a huzallal kell összekötni, hogy fél gúlát kapjon, és így jobban hasonlítson a hegyes fülekre.

< p>6. Ha együtt van az újrahasznosított gumibagolyod, tetszés szerint lefestheti festékszóróval.

7. Ha a festék megszáradt, állítsa be a lábakat is a dróttal, hagyjon helyet, ahol a szögek könnyen elférnek a következő lépéshez.

8. Ha elkészült a baglyal, vedd elő a szögeket és a kalapácsot, és szögezd fel a baglyot a lábáról a fa törzsére vagy ágára, hogy szép megjelenést kölcsönözz neki, mint díszítés.

Kész, most már A az International Journal of Environmental Research and Public Health, vagy az IJERPH rövidítése azt állítja, hogy a gumiabroncsok a bolygó mikroműanyag hulladékának körülbelül 10%-át teszik ki.


4.5 / 5 ( 4 Szavazatok )