LEHETETLEN talány: Szinte SENKI nem találja rekordidő alatt a szókeresésben elrejtett „ÚJSÁGÍRÓ” szót

LEHETETLEN Rejtvény: Szinte SENKI nem találja az „ÚJSÁGÍRÓ” szót az ábécé levesében elrejtve rekordidő
Egy extrém kihívással „izzadja meg” az agy tömegét.

Ha csökkenteni szeretné a kognitív hanyatlás kockázatát, részt kell vennie ebben a vizuális rejtvényben, és a legjobb időt kell megszereznie. Ebben a jegyzetben egy ábécé-levessel szórakoztathatja magát, amely divattá vált a legfontosabb közösségi hálózatokon, például a Twitteren és a Facebookon.

Ki kell hangsúlyozni, hogy ezek a kihívások kiváló módot jelentenek az idegsejtek plaszticitásának javítására, de ez nem elég, csak az agyat egészségessé teheti egészséges szokások, mint például a megfelelő táplálkozás, elegendő pihenés, késői alvás, hidratáltság stb.

Bár igaz, hogy a vizuális rejtvények alapvető szerepet játszanak a demencia vagy az Alzheimer-kór egyes eseteinek megelőzésében nem minden múlik ezen a helyzeten, néha bonyolultabb fejtörőkkel és egyéb tevékenységekkel kell kiegészíteni.

JELZÉSEK:

Ez a szókeresés középszintűnek lett besorolva, mivel az adott idő miatt nem olyan egyszerű megoldani, de nem is lehetetlen leküzdeni, csak Ez a koncentráció szintjétől és attól függ, hogy nap mint nap javítani akarja magát. Ebben a vizuális rejtvényben meg kell találnod az „újságíró” szót, amely a történelem egyik legrégebbi szakmájára utal.

KERESSE AZ „ÚJSÁGÍRÓ” SZÓT SZÓBAN KERESÉS CSAK 3 MÁSODPERC ALATT

LEHETETLEN Rejtvény: Szinte SENKI nem találja rekordidő alatt a szókeresésben elrejtett „ÚJSÁGÍRÓ” szót
Kép: Taníts meg a tudományról

< span data-contrast="none">Tudta, hogy az Országos Újságírók Napját minden január 4-én ünneplik? Ezt az ünnepséget Mexikóban tartják, hogy tisztelegjenek mindazon szakemberek előtt, akik fáradhatatlanul küzdenek azért, hogy elhozzák a híreket, legtöbbjük arra törekszik, hogy valós és bizalmas információkat közöljön Önnel, de ez tagadhatatlanul kockázatos munka.

Javasoljuk, hogy ne hagyja ki az új kihívásokat, amelyeket elénk tárunk, amelyek gondolkodásra késztetik, és segítenek fejleszteni vizuális sebességét és kognitív képességeit.

MEGOLDÁS

LEHETETLEN Rejtvény: Szinte SENKI nem találja rekordidő alatt a szókeresésben elrejtett „ÚJSÁGÍRÓ” szót
Kép: Taníts meg a tudományról

< span data-contrast="none">Végezetül érdemes kiemelni, hogy a kognitív stimuláció segítségével általánosságban javíthatunk egészségünkön, pozitív hangulatot varázsolhat, önbizalmat kelt, és jó energikus tartásra. A nap folyamán ne felejtse el összehasonlítani az újságíró szó vizuális rejtvényében kapott időt a különböző netezők idejével.

LEHETETLEN talány: Szinte SENKI nem találja az „ÚJSÁGÍRÓ” szót az ábécé levesében elrejtve rekordidő alatt
Állítsa be az agy tömegét egy extrém kihívással.

5 / 5 ( 4 Szavazatok )