Kvíz: Megtalálod a TREND vizuális rejtvényében a RABA szótól KÜLÖNBÖZŐ szót?

Teszt: Megtalálod a szót KÜLÖNBÖZIK RABA-tól a TREND vizuális rejtvényében?

Kizárólag szakértőknek! Ez a teszt próbára teszi a képességeidet.

Szereted a vizuális kihívásokat? Ha igen, akkor gratulálunk, mert amellett, hogy szórakoztató, egy bizonyos időn belül gyakorolja az érzékeit. Bár számos téma és intenzitási szint létezik, ma a Teach Me About Science az egyik legbonyolultabb teszttel szolgál. Valójában csak az emberek 10%-a múlta felül, akik megpróbálták ezt megtenni. Tudsz változtatni?

Ezúttal nem kell a különbségeket vagy a hiányzó darabot keresned a kirakós játék. A dinamika, amely ma abból áll, hogy az illusztráció következő soraiban és oszlopaiban megtaláljuk a különböző szavakat, szeretnénk tudni, mennyire vagy figyelmes, mozgékony és éleslátó.

Nagyon kevés ember tud koncentrálni és megoldani egy problémát az idő nyomása alatt. Ha tagja szeretne lenni ennek a kiválasztott csoportnak, először tapasztalatot kell gyűjtenie, hogy a jövőben képes legyen hogy a legapróbb részletekre összpontosítson.

Ha odafigyel, az uralkodó szó a „RABA”, de az egyik nem egyezik. Pontosabban, mindössze 5 másodpercen belül meg kell keresnie a másik szót. Szóval, vegyünk egy mély levegőt, és játsszunk! Ezt a képet érdemes alaposan megnézni:

TALÁLJA MEG A MÁS SZÓT 5 MÁSODPERC ALATT

Teszt: Megtalálod a TREND vizuális rejtvényében a RABA szótól MÁS szót ?
Fotó: Taníts meg a tudományról

Nagyon fontos, hogy összpontosítson, amikor végrehajtja ezt a kihívást, mivel vizuális és mentális képességeit kell használnia a siker eléréséhez. Ezzel a fajta kirakós játékkal edzheti az elmét, és ezáltal növelheti az idegi kapcsolatokat, ami jobb egészséget tesz lehetővé.

A jó eredmény eléréséhez szükséges kognitív képességek egyike a koncentráció fenntartása és a láthatóság szintjének bizonyítása. van, különben megbukik a kísérlet.

Sikerült? Ha igen, akkor gratulálunk! A látásod hasonló a sasokéhoz. Ha azonban még nem tette meg, ne aggódjon! Megosztjuk veled a megoldott vírusos kihívást, hogy megállapíthasd, milyen közel voltál.

MEGOLDÁS A MAI VIZUÁLIS KIHÍVÁSRA

Teszt: Megtalálod a TREND vizuális rejtvényében a RABA-tól KÜLÖNBÖZŐ szót?
Fotó: Taníts meg a tudományról

A találós kérdések és a mentális játékok fantasztikus gyakorlatok, amelyek szórakoztatnak minket, miközben segítenek megnyújtani a neuronjainkat és megmozgatják a gondolkodó izmainkat. Minden onnan származik: kreativitás, memória, kritikai képesség... és mindezt lehet és kell is edzeni. A következő alkalomig!

Teszt: Megtalálod a TREND vizuális rejtvényében a RABA szótól KÜLÖNBÖZŐ szót?


4.5 / 5 ( 6 Szavazatok )