Követelmények, amelyeket teljesítenie kell a 2024-es Tenure 100%-os támogatáshoz Mexikó államtól

Követelmények, amelyeket meg kell felelnie a 100%-os támogatáshoz a Tenure 2024-ben Mexikó államtól

< p>Mint minden évben, a Mexikó államban lakó járműtulajdonosoknak bizonyos adókat kell fizetniük az év elején, ezek a jármű tulajdonjogát és a jóváhagyást.

Az előbbi esetben Vagyis a tulajdonjog, ez egy olyan adó, amelyet a jármű birtoklásáért fizetnek, és amely megegyezik a kereskedelmi értékének egy százalékával. A jármű jóváhagyása esetén ez egy olyan adó, amelyet az Ön járműve rendszáma után kell fizetni, és ez a betű- és számkészlet az Ön nevéhez van kapcsolva, ahogy az jelezte.

Ezekkel az adókkal kapcsolatban Mexikó államban lehetőség van 100%-os tulajdoni támogatás megszerzésére, amelyhez csak bizonyos követelményeknek kell megfelelnie, amelyeket alább közölünk. ehhez megszabadíthatja magát egy fontos összegtől, amelyet fedeznie kell.

Mire van szükség a 100%-os támogatás megszerzéséhez Mexikó állam 2024-es hivatali idejében?

Mexikó állam kormánya minden járműtulajdonost felkér a fogásra növelni kell az adófizetésüket, hogy 100%-os tulajdoni támogatásban részesülhessenek, amihez az alábbiak betartása szükséges:

  • Az első három során fizesse be a 2024-es záradékot. az év hónapjaiban, azaz 2024. március 31. előtt.
  • Van olyan járművel, amelynek számlaértéke legfeljebb 400 ezer peso áfa nélkül és 115 ezer peso áfa nélkül motorkerékpárok esetén.
  • >
  • Nincs tartozása a 2021-es és az azt megelőző pénzügyi évektől hatályos gépjármű-tulajdonlási vagy -használati adó vagy jármű-ellenőrzési jog miatt.
Követelmények, amelyeknek meg kell felelnie a 100%-os állami támogatáshoz a Tenure 2024-ben of Mexico
Képjóváírás: rattanakun.
Hogyan tudom időben kifizetni a 2024-es záradékot, hogy megkapjam a 100%-os bérleti támogatást?

Ha 2024. március 31. előtt szeretné kifizetni a 2024-es támogatást, hogy megkaphassa a 100%-os bérleti támogatást, akkor személyesen keresse fel Mexikó állam Átfogó Gyűjtemény modulját, vagy tegye meg online. a következőképpen:

  • Írja be a Mexikó állam bérleti díjának kifizetéséhez és járművezérlési jogokhoz (egyedi bérbeadáshoz) tartozó linket a következő linken keresztül: https://tenencia.edomex.gob.mx/TenenciaIndividual/tenencia/A06E1A88B8A6ED4B#/
  • Írja be rendszáma számjegyeit, válassza ki a reCAPTCHA-t, és kattintson a Folytatás gombra.
  • Ha ezt teszi, megjelennek a jármű adatai; tájékozódhat a fizetett gazdaságokról; Mekkora a jelenleg fennálló pénzügyi év, ebben az esetben, ha indul, csak a 2024-es jelenik meg; a kifizetés részleteit, hogy mennyit kell fizetni a birtokviszonyért és mennyit a záradékért, hasonlóképpen, ha az év első három hónapjában konzultál és ezt megteszed, a bérleti támogatás 100%-ban kerül feltüntetésre. és csak a támogatási összeget kell fizetnie .
  • A folytatáshoz kattintson a „Tovább” gombra a 2024-es ajánlás kifizetésének folytatásához, válassza ki a fizetési módot, és nyomtassa ki az űrlapot.

5 / 5 ( 7 Szavazatok )