Kövesse ezeket a lépéseket, és készítsen sampont az ősz haj eltávolítására mindössze két házi készítésű összetevővel

Kövesse ezeket a lépéseket, és készítsen sampont az ősz haj eltávolítására mindössze két házi készítésű összetevőből
Képek forrása: elorientaldemonagas.com

Az idő múlása elkerülhetetlen, nem tudjuk megállítani, ezért természetes, hogy jelei egyre jobban észrevehetők. Ez magában foglalja mind a minket körülvevő dolgokat, mind magát a testünket. És az egyik legszembetűnőbb jele annak, hogy múlik rajtunk az idő, az az ősz haj megjelenése.

Természetesen az ősz haj nem csak az életkor miatt jelenik meg, hanem sok köze van az életkorral is. A genetika, az étkezési szokásaink (alkoholfogyasztás, dohányzás, magas zsírtartalmú étrend) vagy a mozgáshiány olyan tényezők, amelyek felgyorsítják a haj depigmentációját. A haj színéért felelős anyag a melanin, ami azt jelenti, hogy minél nagyobb a melanin mennyisége, annál sötétebb lesz a haj. Az ősz haj pedig akkor jelenik meg, amikor a haj elveszíti a melanint, ami a korábban említett helyzetekben ennek elvesztését okozza.

Annak ellenére, hogy a legtöbb esetben ez a szervezet természetes folyamata, vannak amikor az ősz haj hajlamos a fiatalabbakra megjelenni, ami bizonytalanságot okoz az azt viselőkben. Bár ez általában akkor fordul elő, ha az illető családtagjai már korán ősz hajjal rendelkeznek, ez nem jelenti azt, hogy a személy jól érzi magát vele, ami néha kihat az önbecsülésére.

Tudjuk, hogy ez a fent említett okok bármelyike ​​miatt kényelmetlenné teheti az ősz hajjal küzdőket, és van egy természetes megoldás, amely segíthet ezeken az ősz hajszálak hajfesték használata nélkül eltűnnek, ami képes károsítani a fejbőrt és általában a hajat. Ezért, ha hatékony gyógyszert keres az ősz haj ellen, olvassa el folyamatosan az Ön számára kínált információkat, mivel ebben a cikkben egy hatékony természetes módszert mutatunk be, amellyel megszabadulhat az ősz hajtól.

Kövesse ezeket a lépéseket, és készítsen sampont az ősz haj eltávolítására mindössze két házi készítésű összetevőből
Képek forrása: carsonlife.com

< strong>Ezeket az összetevőket kell használnia az ősz haj eltávolításához

Amint azt korábban is elmondtuk, az ősz hajat eltüntetheti mindössze két konyhai összetevővel, amelyeket hozzáad a samponjához. , azzal a céllal, hogy eltüntesse azokat a szürke szőrszálakat, amelyeket nem szeret. Ezek a szódabikarbóna és az ecet, olyan termékek, amelyek abban különböznek, hogy segítenek fenntartani a haj pH-értékét, és gondoskodnak arról, hogy ne veszítse el pigmentfoltját. Ehhez ügyeljen arra, hogy a következő összetevők legyenek kéznél:

° 2 evőkanál almaecet

° 2 evőkanál szódabikarbóna

1.- Egy edényben keverje össze a két összetevőt, amíg homogén pasztát nem kap. Vigye fel a fejbőrre és a haj hosszára, amíg az egész hajat el nem fedi ez a keverék, és hagyja hatni 5 vagy 10 percig.

2.- Ezen idő elteltével öblítse le a haját bő meleg vízzel, hogy eltávolítsa a paszta minden nyomát, és folytassa a mosást a szokásos módon.

A legjobb eredmény és a fejbőr irritációjának elkerülése érdekében vigye fel hetente kétszer, és ne lépje túl az ajánlott pihenőidőt.

Ha nincs almaecet, próbálkozzon a kókuszolaj hozzáadásával. Tartsa kéznél a következő összetevőket:

° 2 evőkanál kókuszolaj

° 2 teáskanál szódabikarbóna

1.- Mindkét összetevőt tegye egy edénybe, és addig keverjük, amíg homogén keveréket nem kapunk. Hagyja hatni 10 percig, és most már felviheti a hajára, hagyva hatni 15 vagy 20 percig. Ezután öblítse le, és folytassa a mosást, mint mindig.


5 / 5 ( 4 Szavazatok )