Kevesen találták meg a „SZUNAMI” szót a SZAKÉRTŐK számára készült vizuális rejtvényben

Kevesen találták meg a „TSUNAMI” szót a vizuális rejtvény SZAKÉRTŐKNEK

Üdvözöljük Tudományos érdekességek és egyebek rovatunkban! Az egyetlen hely, ahol vizuális rejtvények edzhetik az elmédet.

A Taníts meg a tudományról csapata ezt a csodálatos kihívást kínálja Önnek. gondolkozz el, ez egy meglepő „szókereső” létrehozásáról szól, ahol nemcsak vizuálisan, hanem szellemi koncentrációdat is bizonyítanod kell.

A szókeresés egy modern időtöltés, mellyel jól érezzük magunkat, és egy kicsit kipihenjük a napi stresszt, edzzük a látásélességet és kihívjuk barátainkat, így bennük is van izgalom.

Kihívás: nézze meg figyelmesen a képet, és próbálja meg megtalálni a „CSUNAMI” szót, amely a betűkkel teli sorokban és oszlopokban rejtőzik, 4 másodperc áll rendelkezésére, hogy elérje, élesítse a látást és állítsa be a stoppert.

KERESSE MEG A SZEKUNÁMI SZÓT 4 MÁSODPERCED VAN VAN

Kevesen találták meg a „SZUNAMI” szót a SZAKÉRTŐK számára készült vizuális rejtvényben< figcaption id="caption-attachment-146104" class="wp-caption-text">Fotó: Taníts meg a tudományról

Lefogadom, hogy egyébként megtetted, hadd mondjuk el egy kicsit a cunamikról. Nos, a Wikipédia szerint a szunami, a szunami kiejtésével, egy összetett esemény, amely hullámcsoportot foglal magában egy nagy energiájú és változó méretű vízben, és függőlegesen nagy tömegű víz hozza létre.

Röviden: aránytalanul magas hullámokról van szó. Ennek leggyakoribb oka a földrengések, de többek között vulkánkitörések is okozhatják őket.

Most már tud egy kicsit a történelemről. , de eláruljuk, hogy Vannak vizuális rejtvények, amelyek lehetővé teszik az olyan kognitív készségek fejlesztését, mint a memória, az észlelés, a figyelem, a megfigyelés stb. Javasoljuk, hogy ne hagyja ki az általunk kínált rejtvények egyikét sem, amelyek lehetővé teszik, hogy fokozatosan fejleszthesse készségeit, amíg el nem tud sajátítani bármilyen nehézségi szintet.

Ha ennek a vizuális kihívásnak a megoldása több mint 4 másodpercet vesz igénybe, ne aggódjon, mert az alábbi képen bemutatjuk a megoldást.

REJTÉKÜNK MEGOLDÁSA SZAKÉRTŐKNEK >

Kevesen találták meg a „SZUNAMI” szót a SZAKÉRTŐK számára készült vizuális rejtvényben
Fotó: Taníts meg a tudományról

Ha úgy gondolod, hogy egy szókeresés megoldása 4 másodperc alatt Nagyon kevés idő, elmondhatjuk, hogy megtervezésük sem rövid idő. A tervezőknek időt kell fordítaniuk egy fénykép kiválasztására, valamire, ami inspirálja őket, majd lefordítsák képpé. De emellett a legapróbb részletet is meg kell keresniük, hogy bonyolulttá tegyék az Ön számára.

Ne felejtse el gyakorolni az elméjét, és minden nap kihívás elé állítja magát rovatunkban!

< img src="https://i0.wp.com/ensedeciencia.com/wp-content/uploads/2024/01/1_20240103_130334_0000.jpg" alt="Kevesen találták meg a „SZUNAMI” szót a SZAKÉRTŐK számára készült vizuális rejtvényben " title="Kevesen találták meg a „SZUNAMI” szót a SZAKÉRTŐK vizuális rejtvényében">


5 / 5 ( 7 Szavazatok )