Keresse meg a szókeresésben elrejtett „NAPTÁR” szót; Győzd le az ISTEN szintű vizuális rejtvényt 8 másodperc alatt

Keresse meg a „CALENDARIO” szót a szókeresésben; Töltse ki az ISTEN szintű vizuális rejtvényt 8 másodperc
Meg tudod győzni az ISTEN szintű szókereső rejtvényt?

Kezdjük az évet, és ezzel egy szórakoztató kihívással, amely próbára teszi a szavak keresésében szerzett nagyszerű képességeit, szokás szerint egy klasszikus, de rejtélyes vizuális tesztet hozunk, amelyen nem sokan tudnak felülkerekedni. Ez egy ábécé levesből áll, amely minden figyelmét megkívánja, mivel maximális nehézségű.

Ahhoz, hogy megnyerjük ezt a szakértői szintű vizuális kihívást, a szerencse nem elég, meg kell tennie a maximumot, Nos, csak egy esélyed lesz nyerni, ha nem, akkor sajnos nem tudunk több időt adni, vagy talán tudunk? Feltétlenül készítse elő stopperóráját, és kezdje el a kihívást, amely több internetfelhasználót is bajba hozott. Fel tudsz dönteni egy új rekordidőt, és a rejtvények mesterévé válhatsz? Néhány percen belül meg kell találnunk.

INDIKÁCIÓK:

Ebben a vizuális rejtvényben keményen meg kell próbálnod megtalálni a rejtett szót időrekordban, azaz 8 másodperc előtt nincs helye a kétségeknek vagy az idő elterelésének, a várt eredményeket az óra leállása előtt kell elérni.

8 MÁSODPERCED VAN MEG TALÁLNI A „NAPTÁR” SZÓT A SZÓLEVES SZÓBAN

Találd meg a szókeresésben elrejtett „NAPTÁR” szót; Győzd le az ISTEN szintű vizuális rejtvényt 8 másodperc alatt
Kép: Taníts meg a tudományról

Sikerült megtalálni a rejtett szót a rejtélyes szókeresésben? Vagy feladtad, és úgy döntöttél, ezek a rejtvények nem neked valók? Nos, van egy jó és egy rossz hírem a számodra.

A jó hír az, hogy adunk még egy lehetőséget, hogy megpróbálja megtalálni a szókeresésben elrejtett szót. A rossz az, hogy csak négy extra másodperced van, az eredetileg kapott idő feléről beszélünk. Tehát ha teheti és szeretné újra megpróbálni, lépjen vissza az előző képhez, és fejezze be a keresést. Ha nem, görgessen lefelé, és keresse meg a képet, amely tartalmazza a helyes választ erre az aktuális izgalmas és kihívást jelentő vizuális rejtvényre.

VÁLASZ

Keresse meg a „NAPTÁR” rejtett szót a következőben: a szó keresés; Győzd le az ISTEN szintű vizuális rejtvényt 8 másodperc alatt
Kép: Taníts meg a tudományról

Jó ​​időt! A szórejtvény NAPTÁR segítségével sikerült serkentenie az elmét és egy adag szórakozást nyújtani neki. A szókeresés a vizuális rejtvények klasszikusa, amely serkenti az elmét és fejleszti a készségeket. kognitív készségek.

Keresse meg a „CALENDARIO” szót a szókeresésben; Töltse ki az ISTEN szintű vizuális rejtvényt 8 másodperc
Meg tudod győzni az ISTEN szintű szókereső rejtvényt?

4.9 / 5 ( 8 Szavazatok )