Keresse meg a „C” betűt a „G” között a felkapott vizuális rejtvényben, 5 másodperc áll rendelkezésére

Keresse meg a „C” betűt a között a „G” a felkapott vizuális rejtvényben, 5 másodperced van

Megvizsgáljuk, milyen sebességgel érzékeli az agy a különbségeket. Készen állsz?

Végre! Tisztítsuk meg az elménket és lazítsunk egy kicsit, a következő vizuális kihívásunk tökéletes a szórakozáshoz és a stressz elfeledéséhez, és ha otthon pihen, vagy éppen ebédszünetet tart, mi jobb, mint az agytorna. Amikor elkészíti őket, ne feledje, hogy sok van belőlük, javasoljuk, hogy próbálja ki mindegyiket. Tedd ki magad minden nap kihívás elé, és élvezd ezeket a pillanatokat.

Ha figyelmes embernek tartja magát, és képes bármilyen rejtvényt probléma nélkül megoldani , vegyen részt a Tech Me About Science által végrehajtott következő kihívásban, és mutassa meg, hogy szakértő vagy. 6 másodperced van, hogy megtaláld a „G” betűk „C”-jét, az igazi kihívás a legjobb idő elérése. Készen állsz?

Nagyon fontos, hogy összpontosítson, amikor végrehajtja ezt a kihívást, mivel vizuális és mentális képességeit kell használnia a siker eléréséhez. Ezzel a fajta kirakós játékkal edzheti az elmét, és ezáltal növelheti az idegi kapcsolatokat, ami jobb egészséget tesz lehetővé.

LÁTHAT A „C” betűt A KÉPEN?

Keresse meg a
Fotó: Taníts meg a tudományról

A kihívások A vizuális látást olyan kiváló szokásként pozicionálták, amely segít növelni az idegi kapcsolatokat, javítani a látási ügyességet, és magasabb szinteken használja az elmét.

A jegyzet ezen részében az a 6 másodperc, amelyen már túl lesz. Adtunk, hogy teljesítsük ezt a kihívást, biztosan sikerült, ha igen, akkor gratulálunk! Része vagy annak az 5%-nak, amely élesen tartja az elmédet, csak így tovább. Ellenkező esetben, ha nem tudta elérni, javasoljuk, hogy folytassa az elméjének edzését ezekkel a rejtvényekkel és kihívásokkal, mondják: „Gyakorlás teszi a mestert”. Ezután meghagyjuk a képet a megoldással együtt.

A vizuális rejtvények segítségével fejlesztheti kognitív készségeit, például a memóriát, az észlelést, a figyelmet, a megfigyelést stb. Javasoljuk, hogy ne hagyja ki az általunk kínált feladványok egyikét sem, amely lehetővé teszi, hogy fokozatosan fejleszthesse képességeit, amíg el nem tud sajátítani bármilyen nehézségi szintet.

REJTÉKMEGOLDÁS

Keresse meg a „C” betűt a „G” között a felkapott vizuális rejtvényben, 5 másodperc áll rendelkezésére
Fotó: Taníts meg a tudományról

Tetszett az eheti vírusos kihívás? Nagyon könnyű volt neked? Nos, gratulálunk, ha sikerült megfelelni a kihívásnak. És ha nem, akkor arra biztatjuk, hogy továbbra is próbálkozzon az ilyen típusú kihívásokkal. Szeretnél még több ilyen kihívást látni? Várunk benneteket a következő kihívásban, hogy még a legügyesebbeket is tesztelhessük.

Keresse meg a


5 / 5 ( 1 Szavazatok )