Keresse meg a „BOLYGÓK” szót 6 másodperc alatt a vizuális puzzle PRO-ban; Csak 2%-uk teljesítette ezt az EXTREME ábécé levest

Keresd meg a „BOLYGÓK” szót 6 másodperc alatt a PRO vizuális rejtvényben; csak 2%-os ütés this EXTREME szókeresés
Le tudod győzni ezt a klasszikus szókereső rejtvényt?

Néhány másodpercen belül részt vehet egy olyan vizuális kihívásban, amely egyes felhasználók kedvencévé vált. Ez egy klasszikus ábécé leves, amelyet nem mindenki tud leküzdeni a megengedett idő alatt, ennek oka a túlzott önbizalom és a koncentráció hiánya. Éppen ezért azt javasoljuk, hogy indulás előtt menjen egy csendes helyre, ahol nincs zavaró tényező, és ahol a lehető legjobban tud koncentrálni.

A szókeresés a klasszikus alternatíva, amely segít rövid időn belül fejleszteni elméjét és készségeit . idő. Valójában a szakértők minden korosztály számára ajánlják őket, ha szeretnének javítani neuronális plaszticitásukon, mivel rövid időn belül megfigyelésre, elemzésre és memorizálásra kényszerítik őket.

KERESSE A SZÓT " BOLYGÓK” ” REJTETT A BETŰLEVESBEN KEVESEBB 6 MÁSODPERC ALATT

Keresse meg a „BOLYGÓK” szót 6 másodperc alatt a PRO vizuális rejtvény; Csak 2%-uk felelt meg az EXTREME szókeresésen
Kép: Taníts meg a tudományról

Ha szeretnéd élvezni az ezzel járó nagyszerű előnyöket megoldani vele a szókereséseket, következetesnek kell lenni ebben a hobbiban és nem szabad félvállról venni.

Mielőtt felfednénk a megoldást, szeretnénk itt hagyni néhány érdekes tényt az univerzumunk bolygóiról, amelyek minden bizonnyal elgondolkodtatnak.

ÉRDEKESSÉGEK AZOKRÓL A BOLYGÓKRÓL, AMELYEKET TALÁN NEM TUDSZ

  • Tudta, hogy a Merkúr bolygó zsugorodik? Ennek oka a hőhűtés.
  • < li data-leveltext="" data-font="Szimbólum" data-listid="97" data-list-defn-props='{"335552541":1,"335559683":0,"335559684":-2 "335559685":720,"335559991":360,"469769226":"Szimbólum","469769242":[8226],"469777803":"bal","469777804":"7"8",9"7"8", hybridMultilevel"}' data-aria-posinset="2" data-aria-level="1">A Merkúr a legkisebb bolygó a Naprendszerben.
  • A Vénusz a legmelegebb bolygó az egész Naprendszerben, és az egyetlen, amely a Földdel ellentétes irányban forog.
  • A Vénusz a szerelem bolygójaként ismert.
  • A Mars jellegzetes színe a talajban lévő oxidált vasnak köszönhető.
  • A Marson egy nap körülbelül 24,6 földi órát tart.
  • A Jupiter a Naprendszer legnagyobb bolygója és az egyik gázóriás.
  • Hihetetlen módon a Jupiter bolygónak vannak gyűrűi, de nem olyan könnyű látni őket.

< b>VÁLASZ

Kép: Taníts meg a tudományról

Tökéletes barát, itt a vizuális rejtvény véget ért, és vele a kognitív edzés. Gratulálunk, hogy részt vett a kihívásban, és megmutatta, hogy a legmagasabb szinten áll. Ön nem tartozik azok közé, akiknek kimerítő képzésre van szükségük ahhoz, hogy a találós kérdések királyává váljanak, mert a tehetség ott van az ereiben.

Keresd meg a szót „BOLYGÓK” 6 másodperc alatt a PRO vizuális rejtvényben; Csak 2%-uk teljesítette ezt a szókeresést EXTREME
Képes leszel legyőzni ezt a klasszikus szókeresést?

p>


5 / 5 ( 7 Szavazatok )