Kedvezményes repülőjegyek! A Viva Aerobus 90 peso-tól BEFEJEZI az utazásokat ezekre az úti célokra

Kedvezményes járatok! Viva Aerobus FINISH off utazások 90 pesótól ezekre az úti célokra

Mi is lehetne jobb módja az év indításának, mint utazással, és még több okkal Ha az utazások ára 90 dollár lesz, akkor a Viva Aerobus ezt a helyzetet valóra váltja januári akcióival, rendkívül alacsony árú utazásokkal, itt hagyjuk az információkat.

Az utazás egy olyan cselekedet, amelyet sok embernek sikerül élveznie, megismernie más helyeket, más szokásokat, sőt más kultúrákat és más nyelveket is. Akár szórakozás, üzleti, oktatási, egészségügyi vagy bármilyen okból utazik, mindig a legjobb és leggazdaságosabb utazási módot keresi.

A repülővel egyik helyről a másikra történő szállítás általában nem teljesen gazdaságos, mivel ezeknek a járatok árai nagyon magasak lehetnek a foglalás időpontjától függően, minden egyéb követelmény mellett repülőút.

A légitársaságok időről időre figyelembe veszik felhasználóik igényeit és olyan promóciókat tesznek elérhetővé, amelyeket nem hagyhatnak ki. Ilyen például a Viva Aerobús, aki őrült kedvezményeket hirdetett.

Képzeld el, hogy 90 dolláros peso-tól utazhatsz, most a Viva Aerobús promócióival megteheted. Ez a légitársaság országosan az egyik legelismertebb légitársaság, célállomásai az egész Mexikói Köztársaságban és még sok más helyen találhatók.

A Viva Aerobús tájékoztatta a légitársaság felhasználóit, hogy ebben a januári hónapban kihagyhatatlan promóciókat, kedvezményeket kínál számos járatára országszerte. Egész januárban találhatunk majd 90 pesótól kezdődő árú járatokat, ezt a lehetőséget nem sokan fogják kihagyni.

Kedvezményes járatok! Viva Aerobus AUCTIONS utak 90 peso-tól ezekre a célállomásokra
Hitelkép: Legjobb kalandok

A promócióban szereplő úti célok némelyike ​​gyönyörű strandok, amelyeket megfizethető áron látogathat meg, más úti célok pedig Mexikó reprezentatív városai, sok történelemmel és látnivalóval. . Kétségtelenül olyan célpontok, amelyeket sokan szívesen meglátogatnak, és még inkább, ha kedvezményes az utazás.

Itt meghagyjuk azokat az úti célokat, amelyeket a Viva Aerobús kedvezményekkel bocsát az Ön rendelkezésére, hogy utazz és fedezz fel:

Monterrey

Guadalajara

Mexikóváros

Chihuahua

Oaxaca

Toluca

< p>Tijuana

Puerto Vallarta

Úticélok kiváló gasztronómiával, kultúrával, sőt még néhány stranddal is. Kétségtelen, hogy komolyan megfontolandó az ezekkel a kedvezményekkel való utazás.

A Viva Aerobús ugyanígy tájékoztatja, hogy a jegyvásárlás nagyobb átláthatósága érdekében a TUA viteldíjat a jegy árától külön számítjuk fel. Emlékezzünk arra, hogy a TUA „Repülőtér használati díjat” jelent, egy olyan többletdíjat, amelyet – ahogyan a neve is sugallja – a légitársaságok fizetik az utasoknak a létesítményeik használatáért.

A többletdíjtól függetlenül ez egy promóció, amelyet nem szabad kihagyni, mind a gazdaságos árak, mind a desztinációk miatt, amelyek olyan államok, ahol magas a turizmus.

Ahhoz, hogy részt vehess a Minden, amit tenned kell ehhez a promócióhoz lépj be a hivatalos Viva Aerobús alkalmazásból vagy a virtuális platformról, nézd meg a szabad időpontokat, az ülőhelyeket és válaszd ki a számodra legmegfelelőbbet, és kész. Ne feledje, hogy a promóció csak az év első hónapjában lesz érvényes.


5 / 5 ( 7 Szavazatok )