ISTEN szintű vizuális rejtvény, 95%-ban sikertelen: Keresse meg az „ECLIPSE” szót a GENIUS szókeresésben elrejtve

ISTEN-szintű vizuális rejtvény, 95%-ban sikertelen: Keresse meg a szóban elrejtett „ECLIPSE” szót keresés a GENIUS kifejezésre
7 másodperced van a vírusos rejtvény megfejtésére, meg tudod szerezni?

Ma egy klasszikus ábécé levest mutatunk be a kognitív tréningben, amelyet szakértők ajánlanak. A szókeresés általában nagy előnyökkel jár, különösen azok számára, akiknek új nyelvet kell tanulniuk, és kiskoruktól kezdve megtanulniuk a helyesírást. Valójában ajánlott, hogy a gyerekek napi két-három gyakorlatban vegyenek részt a szókeresésben, ahol egy vagy több szót kell találniuk, bár minden szintjüktől és fejlődésüktől függ.

Jelzések:

A közösségi hálózatokon trendté vált vizuális rejtvény a "ECLIPSE" elrejtve a Taníts meg a tudományról.

MI INDÍTJA A VIZUÁLIS REJTÉKT!

KERESSE KI AZ „ECLIPSE” SZÓT A LEVES SZÓBAN KEVESEBB 7 MÁSODPERC ALATT

ISTEN-szintű vizuális rejtvény, 95%-ban sikertelen: Keresse meg a GENIUS szó keresésében elrejtett „EKLIPSE” szót az ábécé leves a GENIUS számára
Kép: Taníts meg a tudományról

Sikerült megtalálni a rejtett szót a szókeresésben?

Nagyon ügyes, barátom! Te vagy, aki látta, hogy tönkretetted más internetfelhasználók idejét. A végén felfedjük a szó helyét, így össze tudod hasonlítani a válaszodat. Egyelőre megosztok néhány érdekes tényt a napfogyatkozásokkal kapcsolatban.

Tudta-e, hogy a legrégebbi fogyatkozást rögzítették a pillanatig több mint 3200 évvel ezelőtt?A Cambridge-i Egyetem szakértői szerint ez a jelenség ie 1207-ben következett be. C. A fogyatkozások lenyűgöző csillagászati ​​jelenségek, itt hagyunk még olyan érdekességeket, amelyeket valószínűleg nem tudtál.

  • Kétféle fogyatkozás létezik: holdfogyatkozás és napfogyatkozás, de valamilyen furcsa okból az emberek szívesebben látják az anyajegyeket, akár teljes, akár részleges.

Tökéletes! Ön már táplálta elméjét nagy értékű információkkal. Az alábbiakban megtalálhatja ennek a vizuális rejtvénynek a megoldását, amely hihetetlen előnyökkel járt.

VÁLASZ

ISTEN szintű vizuális rejtvény, 95%-ban sikertelen: Keresse meg az „ECLIPSE” szót a GENIUS szókeresésben elrejtve
Kép: Tanítás én a tudományról

Itt az ideje, hogy búcsút vegyen, és motiválja Önt, hogy új kihívásokkal képezze szürkeállományát. Lényegében olyan kihívásokat ajánlunk, mint a szókeresés, amelyek érdekesek a memória és a megfigyelés tesztelésére.

GOD szintű vizuális rejtvény, 95%-a sikertelen: Keresse meg az „ECLIPSE” szót a GENIUS szókeresőben
7 másodperced van a vírusos rejtvény megfejtésére, meg tudod kapni?

5 / 5 ( 5 Szavazatok )