Ismerje meg a katonai technikát, amely garantálja, hogy kevesebb mint 2 perc alatt elalszik, és bárhol

Ismerje meg a katonai technikát, amely garantálja hogy elaludj kevesebb mint 2 perc alatt, és bárhol

Sokat költesz az idő, amikor megpróbál elaludni? álom? Az alvással eltöltött órák nyomasztóvá válhatnak. Nem vagy egyedül, egy fitneszguru megosztott a Tik Tok-fiókján egy „elképesztő” technikát, amely állításuk szerint 120 másodperc vagy 2 perc alatt elalszik.

Justin Agustin fitneszszakértő vírusként terjedt a TikTokon, miután megosztotta a trükköt. „Ezt a technikát a katonaságban fejlesztették ki, hogy a katonák bármikor, bárhol elaludjanak, még a csatatéren is, amikor a környezet rendkívül kényelmetlen és zajos; a katona alvása döntő fontosságú” – magyarázta.

„Kutatásaim szerint ezt elsősorban vadászpilóták számára fejlesztették ki. reflexeik és koncentrációjuk 100%-ára van szükségük, amiről mindannyian tudjuk, hogy az alváshiány következtében csökken.”

@justin_agustin

A 2 perc alatti elalvás technikája! Insp. AsapSCIENCE a YT-n #alvás #elalvás #insomnia #insomniac #learnontiktok #howto

♬ Te – Petit Biscuit

Tisztában kell lennünk azzal, hogy csatatéren elaludni vicc lenne azt mondani, hogy „édes álmok”, ha ezek a katonák ezt elérik és 2 perc alatt, az ágy közösségéből is megteheti. Lássuk tehát, mi az.

Kezdésként lélegezzen mélyeket, és kezdje el ellazítani testének minden részét, tetőtől talpig.

„Kezdje azzal, hogy ellazítja a homlok izmait” – magyarázza Justin Agustín.

„ Lazítsa el a szemét, az arcát, az állkapcsát, és összpontosítson a légzésére. Most menj le a nyakig és a vállakig. Ügyeljen arra, hogy a vállai ne feszüljenek. Engedje le őket, amennyire csak tudja, és tartsa lazán a karját az oldalán, beleértve a kezét és az ujjait is.

Miközben ezt teszi, Agustín azt javasolja, hogy képzeljen el egy meleg érzést, amely a fejétől az ujjai hegyéig terjed, mielőtt a szívétől a lábujjaig terjedne.

„Most lélegezzen mélyeket és lélegezzen ki. lassan, ellazítva a mellkast, a gyomrot, a combokat, a térdeket, a lábakat és a lábfejet.”

A technika során fontos, hogy megpróbálja megtisztítani az elméjét minden gondolattól és/vagy stressztől.

< p>Ismerd meg azt a katonai technikát, amely garantáltan elbuktat aludj el kevesebb mint 2 perc alatt, és bárhol

Ehhez Justin azt javasolja, hogy gondolja át két szituáció:

„Egyik: kenuban fekszel egy nyugodt tavon, feletted nincs más, mint tiszta kék ég.”

“Két: függőágyban fekszel fekete bársonyból egy sötét szobában.”

Ha bármikor úgy érzi, hogy eltereli a figyelmét, ismételje meg a „Ne gondolkodj, ne gondolkodj, ne gondolkodj” szavakat 10-ig. másodperc.

A technika elsajátításához „hat hétig minden este gyakorolnod kell” – összegzi. Mint elmagyarázza, könnyű, ha azt képzeli, hogy egy kenuban fekszik egy nyugodt, tiszta égboltú tavon, vagy egy fekete bársony függőágyban van egy sötét szobában.

„Úgy tűnik, 96% Azok közül, akik elsajátítják ezt a technikát, a szem becsukása után két percen belül el tudnak aludni.”

A technika valószínűleg a Relax and Win: Championship Performance című, 1981-ben megjelent könyvből származik. évekkel később egy széles körben megosztott Médium-cikk foglalkozott vele, és nem is beszélve a legutóbbi videóról, amely több mint 650 ezer szívet kapott a cikk írásakor.

A nem megfelelő alvás sok problémát okozhat. Az alvás elengedhetetlen ahhoz, hogy a szervezet helyreállítsa magát, feltöltődjön energiával, és segít megőrizni a jó fizikai és mentális egészséget. Ha kipróbálja ezt a módszert, és sikeres, megoszthatja, hogy másoknak is segítsen… Szép álmokat.


4.8 / 5 ( 6 Szavazatok )