Ismerje meg a BIOLÓGIÁT ezzel az INGYENES online kurzussal, hivatalos TANÚSÍTVÁNYAL!

Ismerje meg a BIOLÓGIÁT ezzel az INGYENES kurzussal online, hivatalos TANÚSÍTVÁNYAL!

Mi lehet jobb módja annak, hogy kezdje az évet, mint új dolgok megtanulásával, és mi is jobb módja egy ingyenes tanfolyamnak. Ebből az alkalomból az Agrártechnológiai Érettségi Központ, vagy rövidítése, a CBTA, Mexikó egyik legelismertebb felső középfokú közoktatási intézménye által kínált biológia kurzusról mesélünk.

A biológia világa. bárki számára rendkívül érdekes lehet, függetlenül attól, hogy milyen szakmai területen dolgozik, az élet működésének biológiai vonatkozásaiban való megismerése megnyithatja elménket olyan megértések előtt, amelyekről korábban nem voltunk tudatában.

A biológia mint tudomány nagyon kiterjedt, röviden egy olyan tudomány, amely minden élő szervezetet tanulmányoz, megpróbálja leírni ezeket az organizmusokat és csoportokba sorolni őket, akár morfológiájuk, akár sejtszintű vagy fiziológiai működésük módja.

Emellett a különböző ismert életmodellek, valamint az „élet” kifejezés által magában foglalt jellemzők megértésére is összpontosít, amint azt a virtuális Tudomány és Biológia platform írja le.

Így írják le ezt a kurzust, amelyet az Academica-ban, a TELMEX csoport által támogatott interaktív oktatási platformon tanítanak a CBTA tanításai alapján, egy kurzus, ahol megismerkedhet a biológia lenyűgöző világával. élő rendszer; nagy bonyolultságú››, amint azt ugyanaz a platform mondja.

Biológia kurzus

Amint már említettük, ez a kurzus leckéi arra összpontosítanak, hogy a szóban forgó diák megtanuljon általános biológiával kapcsolatos témákat. Megismerheti a biológia világát, megtanulhatja, hogyan kezelhető egy egészként, ami a legkisebb sejteket is magába foglalja a legmagasabb fa leveléig.

Ismerje meg a BIOLÓGIÁT ezzel az INGYENESsel online tanfolyam, hivatalos IGAZOLÁSSAL!

Információt kap a sejtrendszerek és a biológiai mikrorendszerek működéséről és kölcsönhatásáról, formájukról, működéséről, szerveződéséről, eredetéről, struktúrákról, például szövetekről, szervekről, eszközökről, rendszerekről és természetesen a környezetükhöz alkalmazkodó többsejtű élőlényekről. . környezet.

Ez a tökéletes lehetőség, hogy többet megtudjon a biológia világáról. Hasonlóképpen, ne feledjük, hogy ez a kurzus:

Teljesen ingyenes

Ön dönti el a tanulási ütemet

Online módban, így egyszerűen elvégezheti internet-hozzáféréssel és intelligens eszközzel

A tanfolyam végén oklevelet kapsz a részvételről

A tanfolyamot a CBTA Agrártechnológiai Érettségi Központ kínálja. , az Academic virtuális platformon keresztül. Ezeket a tanításokat Juan Bustos Salgado professzor tanítja. Körülbelül 20 órát vesz igénybe, de ne feledje, hogy Ön dönti el, milyen ütemben szeretne követni.

A kurzus tanterveként és általános tartalmaként a következőkről találunk tanításokat:

Üdvözöljük

Élő rendszer

Az élet fája

Az anyag szerveződési szintjei

Létfontosságú folyamatok

Következtetések

A kurzus során folyamatosan értékelni fogunk minket:

Kérdőívek

Vizsgák

Látogatások a fórumok megbeszélésére

< p>A H5P eszköz használata

Számítógépes tartalom vagy erőforrások

Ha további információkat szeretne megtudni erről a biológia kurzusról, az első dolog, amit figyelembe kell venni, a egy fiókot az ‹‹academica.mx›› platformon, és kezdje meg a regisztrációt. Mindezt csak IDE kattintva teheti meg.


5 / 5 ( 1 Szavazatok )