INGYENES trükk, hogy a kicsik személyre szabott hívást kapjanak a Három Bölcstől

INGYENES trükk a kicsiknek, hogy személyre szabott hívást kapjanak a Három bölcstől
FORRÁS: Tájékoztató megközelítés

A Bölcsek varázsa, egy ősi hagyomány, amely évszázadokon át fennmaradt, továbbra is sok gyermek gyermekkorának alappillére világszerte. AMelchor, Gaspar és Baltasar érkezése minden évben izgalmat és várakozást ébreszt a kicsikben, és életre szóló emlékeket teremt. A modern időkben, amikor a technológia összefonódott mindennapi életünkkel, a Három Bölcs varázslata új módot talált a megnyilvánulására: a személyre szabott videohívásokat. /strong>.

A járvány idején < A strong>videohívások elengedhetetlen eszközzé váltak ahhoz, hogy a fizikai távolság ellenére is kapcsolatban maradjunk szeretteinkkel. Az Iberia, a híres légitársaság egy lépéssel tovább vitte ezt a technológiát, kihasználva a videohívások ismeretét, hogy varázslatos élményt teremtsen a gyermekek számára napokkal a Bölcsek érkezése előtt.

A feltevés egyszerű és ingyenes

Egy személyre szabott videó hívást közvetlenül keletről. Az olyan közösségi hálózatok felhasználói, mint a Pau García-Milà, megosztották ezt a „trükköt”, amely a szülőknek és a gyerekeknek egyaránt örömet okozott. A hivatalos oldalon a szülők megadhatják a szükséges adatokat: a fiú vagy lány nevét, viselkedését, aki elárulta a királyokat, a kívánt ajándékot, hobbit és egy opcionális fotót. Ezek az adatok jelentik a kulcsot Melchor, Gaspar és Baltasar számára, hogy videohívást kezdeményezzenek, amely meglepi és felizgatja a kicsiket.

A folyamat azzal kezdődik, hogy a három Bölcs megtervezi a hívást, és a kezdetektől elvárásokat generál. Az előadás egy varázslatos kristálygömbben mutatja be a fiú vagy a lány nevét, amely részlet izgalmas szintre emeli a várakozást. Ezután megtörténik a hívás, a telefon képernyőjén lefagy a Három Bölcs képe és a videohívás jellemző tulajdonságai. A videó azonban nem indul el, amíg meg nem nyomják a telefon zöld gombját.

A beszélgetés soránMelchor, Gaspar és Baltasar minden korábban közölt részletre hivatkozik, így sejtve a gyerekek vágyait és ízlését. Ez a személyre szabott figyelem varázslatos és egyedi pillanatot teremt minden gyermek számára, ámulatba ejtve, izgatottan és várakozóan hagyva őket az év legvarázslatosabb éjszakája előtt.

Megjegyzések szerint Pau García-Milà videója a Tikon A tokizgatott szülők megosztották ezzel a kezdeményezéssel kapcsolatos sikeres tapasztalataikat. „Ma mindkettőjüknek megmutattam, és elcsodálkoztak!!!” – írja egy izgatott édesanya. „A gyerekeim imádták, Pau. Köszönöm, mint mindig” – erősíti meg egy másik hálás apa.

Ingyenes trükk a kicsiknek, hogy személyre szabott hívást kapjanak a Három bölcstől
FORRÁS: Computer Hoy

A varázslat a Három Királyok nemcsak életben marad ebben a digitális korban, hanem újra feltalálja magát, alkalmazkodik az új technológiákhoz, hogy továbbra is nyomot hagyjon minden generáció gyermekkorában. A hagyomány és a technológia kombinációja olyan egyedülálló élményt hozott létre, amely nem csak a gyerekeket gyönyörködteti, hanem a szülőket is a „világ legjobb szüleivé” teszi. Az az illúzió, hogy videohívást kapnak a bölcsektől, tovább bővítik azon kitörölhetetlen emlékek listáját, amelyeket a gyerekek örökké őrizni fognak.

@paugarcamila

A házban lévő kicsik idegesek, mert néhány napon belül meglátogatja őket a Három Bölcs. De... el tudja képzelni, hogy néhány nappal korábban videohívást kezdeményezhet magával a Kings-szel? Nos, lehetséges, és ma elmondom, hogyan szerezheted meg... 1 perc alatt #család #gyerekek #mama #paternity #annaypau #királyok #karácsony

eredeti hangzás – Pau Garcia-Milà

A Bölcsek személyre szabott hívása a gyerekek szemében tanúságtétel ezeknek a varázslatos élményeknek a megőrzésének fontosságára, amelyek hozzájárulnak a boldog és maradandó emlékek kialakulásához. A digitális korban logikus az ilyen típusú emlékek megléte, a Három Bölcs varázsa továbbra is a remény és az öröm jelzőfénye a fiatal szívek számára.


5 / 5 ( 4 Szavazatok )