INGYENES tanfolyamot indítanak a Canvával szakmai önéletrajz készítése, a kívánt siker elérése érdekében

Ingyenes tanfolyam indult szakmai önéletrajz elkészítéséhez a Canvával, a kívánt siker elérése érdekében

Ha Ön Ha állást keres, vagy posztgraduális diplomát szeretne szerezni, egy jól felépített, vonzó és professzionális önéletrajz lehet a siker kulcsa. Nos, ez pozitívan fog szólni Önről, személyes és szakmai készségeit, tapasztalatait, tudományos képzését magabiztosan ismertetheti.

Ma megosztunk egy ingyenes kurzus, hogy Tanulja meg, hogyan készíthet professzionális és vonzó önéletrajzot, ezért nagyon figyeljen.

A jól elkészített önéletrajz különbséget jelent

A hatékony önéletrajznak tartalmaznia kell a legfontosabb információkat: személyes adatok, karriercél, munkatapasztalat, végzettség, készségek és figyelemre méltó eredmények. Fontossága abban rejlik, hogy első benyomást keltsen a munkaadókban. A jól felépített önéletrajz kiemeli a releváns készségeket, tapasztalatokat és eredményeket, másodpercek alatt leköti a munkáltató figyelmét. A világosság és a tömörség elengedhetetlen; A letisztult elrendezés megkönnyíti az olvasást. Az önéletrajznak a kívánt pozícióhoz való igazítása javítja a kiválasztottság esélyét. Amint láthatja, a jól megszerkesztett önéletrajz létfontosságú eszköz ahhoz, hogy kitűnjön a versenyszerű álláskeresési folyamatban.

A tanfolyamról

Ez a képzés a tekintélyes Coursera tanulási platformon található, a Coursera Project Network oktatja, és a neve „Hozza létre önéletrajzát a Canva segítségével”. Ez a tanfolyam 4,3 csillagot kapott az 5-ből, 23 pozitív véleménnyel, kezdő szintnek szól (előzetes tapasztalat nem szükséges), mindössze 2 óra befektetést igényel, a tanulás gyakorlatias, okleveles tanár irányítja.

Ugyanúgy fontos megemlíteni, hogy ingyenes, 100%-ban online, és saját tempójában viheti, ha valamit nem értesz, akkor újra megnézheti a forrást.

Ingyenes tanfolyam indult a Canva szakmai önéletrajzának elkészítéséhez, a kívánt siker eléréséhez
A kurzus felülete, a Coursera kreditjei

A kurzus tanterve

A megtanított forráson belül a jó minőségű önéletrajz elkészítéséhez alapvető fontosságú témákat tárgyaljuk:

Először: A Canva megismerése és fiók létrehozása

Második : Munka színekkel és metszetekkel

Harmadik: Munka alakzatokkal és grafikus objektumokkal

Negyedik: Munka elemekkel, pozíciókkal és igazítással

Ötödik: Színpaletta és dokumentumunk letöltése

Regisztráció a tanfolyamra: a képzés eléréséhez csak be kell lépnie a KÖZVETLEN LINK oldalra, létre kell hoznia egy profilt adataival, és el kell kezdenie a tanulást.

A Coursera-ról

A Coursera-t Daphne Koller és Andrew Ng alapította 2012-ben azzal a céllal, hogy magas színvonalú, elérhető oktatást nyújtson az embereknek szerte a világon. . world.

A Coursera egy online tanulási platform, amely oktatási kurzusok és programok széles választékát kínálja. 2012-ben alapították a Stanford Egyetem professzorai, és jelenleg a világ neves egyetemeivel és szervezeteivel működik együtt. A Coursera kurzusai témák széles skáláját fedik le, a számítástechnikától és az üzleti élettől a művészetig és a zenéig. A hallgatók számára nyújtott előnyök közé tartozik, hogy rugalmasan tanulhatnak saját tempójukban, hozzáférhetnek a kiváló minőségű anyagokhoz, és tanulhatnak a terület szakértőitől. Ezenkívül a Coursera ellenőrzött bizonyítványokat és képzési programokat kínál, amelyek javíthatják a hallgatók foglalkoztatási kilátásait és szakmai fejlődését. Elérhető és kényelmes platform a különböző területeken szerzett ismeretek és készségek elsajátítására.

Előnyök a diákok számára

A diákok, akik használata A Coursera számos előnnyel jár. Néhány ezek közül:

Rugalmasság: A Coursera kurzusait bármikor és bárhonnan fel lehet venni, így a hallgatók saját tempójukban tanulhatnak, és alkalmazkodhatnak az időbeosztásukhoz. p>

Változatos kurzusok: A Coursera kurzusok széles skáláját kínálja különböző tudományágakban, lehetővé téve a hallgatók számára, hogy különféle érdeklődési köröket fedezzenek fel és tanuljanak azokról.

p>

Oktatási minőség: A Coursera kurzusait a terület szakértői dolgozzák ki, és kiváló minőségű anyagokat kínálnak, köztük videókat, olvasmányokat és interaktív tevékenységeket.

Ellenőrzött tanúsítványok : A Coursera lehetőséget kínál igazolt tanúsítványok megszerzésére egy tanfolyam sikeres elvégzése után. Ezek a bizonyítványok felhasználhatók az önéletrajz javítására és készségek bemutatására a potenciális munkaadók számára.

Fokozati programok: A Coursera neves egyetemekkel együttműködve képzési programokat is kínál. Ezek a programok lehetővé teszik a hallgatók számára, hogy elismert tudományos fokozatokat szerezzenek online.


5 / 5 ( 4 Szavazatok )