INGYENES kurzus az angol nyelv jobb kiejtéséhez, saját tempójában, az Anáhuac Egyetemen

INGYENES tanfolyam a jobb kiejtéshez Angolul és a saját tempójában, az Universidad Anáhuac tanítja Az <strong>angol</strong> <strong>elengedhetetlen</strong> lett. Legyen szó karrierjének előmozdításáról, utazásról vagy egyszerűen a globális kommunikációról, az angol nyelv ismerete értékes érték. De nem elég csak meg<strong>érteni</strong>; A helyes kiejtés szintén <strong>döntő</strong> szerepet játszik. Éppen ezért bemutatunk Önnek egy izgalmas <strong>ingyenes</strong> tanfolyamot, amely segít fejleszteni <strong>angol</strong> kiejtését és kommunikációs készségeit.</p> <p>Ezt a kurzust az Anáhuac Egyetem kínálja a neve pedig „Kommunikáció és kiejtés <strong>angol</strong>ban”. A legjobb az összesközül? Teljesen ingyenes, de lehetőség van egy csekély összegű ellenőrzött tanúsítvány megszerzésére is. Itt elmagyarázzuk, miért olyan lehetőség ez a tanfolyam, amelyet nem szabad kihagyni.</p><div id=

Miért olyan fontos a kiejtés?
< p>Ma a kommunikáció nem korlátozódik az Ön országa határaira. Ha beszél angolul, kapcsolatba léphet a világ minden tájáról érkező emberekkel. Nem elég azonban megérteni, amit mondanak; Az is létfontosságú, hogy megértsenek téged. Itt a helyes kiejtés alapvető szerepet játszik. A rossz kiejtés félreértésekhez és a hatékony kommunikáció nehézségeihez vezethet.

Képzelje el ezt a helyzetet: Ön egy állásinterjún van, és felkérik, hogy beszéljen angolul. Bár megérti a kérdéseket, a kiejtése annyira gyenge, hogy a kérdező nehezen tudja megérteni a válaszait. Ez kerülhet abba a munkalehetőségbe, amelyre annyira vágyott. Ezért a kiejtés elsajátítása döntő fontosságú.

A „Kommunikáció és kiejtés angol nyelven” című kurzus

Ez a kurzus >egyedülálló lehetőség az angol kiejtési készségeinek fejlesztésére. Olyan alapvető nyelvtudással rendelkező emberek számára készült, akik szeretnék tökéletesíteni kiejtésüket, megérteni a fonológiát, fejleszteni írásukat, megtanulni olvasni, helyes kiejtést használni és hatékonyan kifejezni magukat az anyanyelvi beszélőkkel folytatott beszélgetések során.

A tanfolyam egyik legjelentősebb előnye a rugalmassága. Saját tempójában tanulhat, és korlátlanul hozzáférhet az leckékhez. Nincs szigorú határidő a befejezésére, bár a becslések szerint körülbelül 4 hétig tart, ha heti 5-6 órát szán a tanulásra. Ez azt jelenti, hogy gond nélkül hozzáigazíthatja a kurzust a mindennapi életéhez.

A kurzus oktatásáért felelős személy David John Philips, az Oxfordi Egyetem történelemszakértője. Tanítási szemlélete az akadémiai nyelvészeten és az elméleti tanulmányokkal alátámasztott módszertanon alapul. A legfontosabb dolog az, hogy kifejezetten spanyolul beszélők számára készített tantervet, amely hatékonyabbá és az Ön igényeihez igazodó tanulást tesz lehetővé.

Mit tartalmaz a kurzus?

A kurzus négy modulra van felosztva, amelyek mindegyike a kiejtés és a kommunikáció egy-egy kulcsfontosságú aspektusára összpontosít angol strong> nyelven:

  1. Hangok (beszédszervek és fonetikus szimbólumok): Ebben a modulban megismerkedhet az angol hangjaival, az érintett beszédszervekkel, és hogyan ábrázolja őket fonetikus szimbólumokkal.
  2. Hangok II (Magánhangzók): Itt elmerülhet az angol magánhangzók világában, megértve azok változatosságát és helyes előállítása.
  3. Szavak: Ez a modul az angol szavak pontos kiejtésére összpontosít, ami elengedhetetlen a hatékony kommunikációhoz.
  4. Mondatok: Végül megtanulja alkalmazni kiejtési ismereteit mondat kontextusban, ami segít angol nyelven beszélni magabiztosság és folyékonyság.
INGYENES kurzus az angol jobb kiejtéséhez és saját tempójában, a Anáhuac University
FORRÁS: Canva

A „Kommunikáció és kiejtés angol nyelven” tanfolyam egyedülálló lehetőség arra, hogy ingyenesen fejlessze készségeit ezen a nyelven. Használja ki ezt az ajánlatot, és tegyen egy fontos lépést a hatékony angol nyelvű kommunikáció felé. Ne hagyd, hogy a kiejtési akadály meggátoljon céljaid elérésében! Regisztráljon most, és kezdje el az angol elsajátítását!

Elérheti a „Kommunikáció és kiejtés angol nyelven” című tanfolyamot


5 / 5 ( 6 Szavazatok )