INGYENES Cloud Computing tanfolyam: Google Drive, hozza ki a legtöbbet ebből az eszközből

INGYENES felhőalapú számítástechnikai tanfolyam: Google Drive, használja ki ezt az eszközt a lehető legteljesebb mértékben

A számítógépes ismeretek magas szintűek megbecsülik a munkaerőpiacon, hiszen nagyon sok helyzet megoldására van szükség, megkönnyíti a folyamatokat, felgyorsítja a munkát és automatizálhat bizonyos tevékenységeket.

Informatikában képzett emberek Ez a fontos terület akkor jár nagyobb sikerrel, ha állásra jelentkezni. Ma megosztunk veled egy fontos ingyenes tanfolyamot, amely lehetővé teszi, hogy megismerd és megtanuld a Google Drive felhőeszköz használatát.

A Google Drive felhő és hasznossága

A Google Drive, a Google felhőalapú tárolási platformja számos olyan előnyt kínál a felhasználóknak, amelyek jelentősen javítják a fájlkezelést:

Először is az ingyenes tárhely nagyvonalú kiosztásával tűnik ki, és 15 GB-ot biztosít fiókra. Ez lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy dokumentumokat, fényképeket és videókat menthessenek anélkül, hogy aggódnának az eszközeik korlátozott hely miatt.

A kisegítő lehetőség egy másik fontos előny, mivel a Google Drive-ban tárolt fájlok bármely internetkapcsolattal rendelkező eszközről elérhetők. Ez a sokoldalúság lehetővé teszi a fontos dokumentumok lekérését vagy fájlok megosztását számítógépről, telefonról vagy táblagépről.

A valós idejű együttműködés lehetősége jelentős megkülönböztető tényező. Egyszerre több felhasználó is szerkeszthet egy dokumentumot, megkönnyítve az együttműködést és felgyorsítva a felülvizsgálati folyamatot megjegyzésekkel és javaslatokkal.

A Google Drive eszköz használatának tanfolyama

Ez a fontostanfolyam a Coursera tanulási platformon található, a Google Cloud oktatja Google Drive néven, és eddig több mint 9600 diák jelentkezett be. Kiemelhetjük, hogy ez a program 4,8 csillagot kapott az 5-ből, 159 pozitív értékeléssel. Kezdőknek szól, 2 óra időbefektetést igényel, és rugalmas időbeosztással rendelkezik, így az igényeihez igazíthatja.

A kurzus tanterve

< figure id= "attachment_147699" aria-describedby="caption-attachment-147699" class="wp-caption aligncenter">INGYENES Cloud Computing tanfolyam: Google Drive, használja ki ezt az eszközt teljes mértékben
A tanfolyam felülete, kreditek a Coursera-hoz

Ez a képzés 8 modulra oszlik, amelyek leírása az alábbiakban található:

1. modul bevezető tanfolyam

2. modul: Bevezetés a Google Drive-ba

3. modul Megosztás a Google Drive-val

4. modul Saját meghajtó

Modul 5 megosztott meghajtó

6. modul sablonjai

7. modul, Google Drive eszközök és opciók

8. modul üzleti kihívás

Tanfolyam regisztráció : ha szeretne tanulni erről a kurzusról, egyszerűen lépjen a KÖZVETLEN LINK oldalra, regisztráljon, és kezdje el a tanulást.

< p>Mit fog tanulni a tanfolyamon? strong>

-Mappák és fájlok használata, kezelése, rendszerezése és megosztása a Saját meghajtó használatával.

- Keresés és navigáció a Google Drive segítségével.

-Létrehozás, kezelés és megoszthat mappákat és fájlokat egy megosztott Google Drive-on.

-Sablonok alkalmazása a Google Workspace-alkalmazásokban való munkához

Mint láthatja, a Google Drive egy olyan platform, amely megkönnyíti a megosztást nagy fájlokat linkeken keresztül, elkerülve az e-mailek méretkorlátozását.

Az eszközök közötti automatikus szinkronizálás figyelemre méltó funkció. A fájlon végzett bármilyen módosítás automatikusan megjelenik az összes csatlakoztatott eszközön, így biztosítva, hogy a legfrissebb verzió álljon rendelkezésre. A Google Drive alapvető eszközzé válik ingyenes tárhellyel, globális hozzáféréssel, valós idejű együttműködéssel, nagy fájlmegosztással és automatikus szinkronizálással. Ezek az attribútumok hatékony megoldást jelentenek a fájlok hatékony kezelésére, elérésére és megosztására vágyó felhasználók számára.


5 / 5 ( 6 Szavazatok )