Ingyenes alapfokú angol nyelvtanfolyamot indítanak mindenki számára, 2024-ben kezdje el egy új nyelven beszélni

Elindult ingyenes alap angol nyelvtanfolyam mindenkinek, kezdje el 2024-et új nyelven beszélve

Ha szeretné elindítani a más és más nyelvek évét produktív életútja érdekében javasoljuk, hogy a szakmai képzés legyen a prioritás, és tanuljon egy új nyelvet, mivel ez a készség nagyon keresett a cégeknél és az iskolákban. Az önmagunkba való befektetés a legjobb dolog, amit tehet, ezért fordítson különös figyelmet az alább megosztott ingyenes tanfolyamra.

Az angol nyelvtudás fontossága

Az angol nyelv ismerete elengedhetetlen egy egyre inkább összekapcsolódó világban. Ez az üzleti élet, a tudomány, a technológia és a diplomácia globális nyelve. Az angol nyelvű kommunikáció képessége nemzetközi munka- és tanulmányi lehetőségeket nyit meg, megkönnyítve az együttműködést és a globális forrásokhoz való hozzáférést. Ezenkívül sok multinacionális vállalatnak szüksége van angol nyelvtudásra, ami javítja a foglalkoztathatóságot.

Az angol nyelvtanulás többféleképpen történhet. A személyes tanfolyamok, az online órák, az oktatási alkalmazások és a következetes gyakorlat hatékony megközelítések. A merítés, akár angol nyelvű országban él, akár kulturális csereprogramokban vesz részt, felgyorsítja a tanulást. A rendszeres gyakorlás anyanyelvi beszélőkkel, akár személyesen, akár online platformokon keresztül, javítja a folyékonyságot és a kiejtést.

Az angol nyelv elsajátítása nemcsak szakmai előnyökkel jár, hanem a globális kultúra szélesebb körű megértését is, és lehetőséget ad arra, hogy kapcsolatba léphessen másokkal különböző háttérrel. Röviden, az angol nyelv tanulása értékes befektetés a személyes és szakmai fejlődéshez, ablakot kínál a világra és olyan lehetőségeket, amelyek túlmutatnak a nyelvi határokon.

Az ingyenes kurzusról

Ez a képzés a tekintélyes EdX tanulási platformon található, a következő néven:"Angol mindenkinek: alapszint" és az Universidad del Rosario tanítja. Jellemzője, hogy mindössze 4 hét befektetett időigényes (a tananyag lebonyolítására heti 4-6 órát ajánlott), ingyenes, 100%-ban online és saját tempójában haladhat tovább.

< ábra id= "attachment_145822" aria-describedby="caption-attachment-145822" class="wp-caption aligncenter">Ingyenes alapfokú angol nyelvtanfolyam indul mindenki számára, kezdje el 2024-et új nyelven beszélni< figcaption id="caption-attachment-145822" class="wp-caption-text">Az ingyenes angol mindenki számára tanfolyam felülete: alapszint, EdX-kreditek

A tananyag tanfolyam

ra

Ez a képzés 5 modulra oszlik, amelyeket az alábbiakban részletezünk:

Felfedezési szakasz

Felfedezés

Találkozás Paolával

Recepció – alapinformációk

Mechanika – alapszókincs

Produkció – alapszavak

Projekt

Beszélgetés Pabloval

Fogadás – egyszerű kifejezések

Mechanika – szerkezetek

Gyártás – űrlapok kitöltése

Projekt

Paz megtekintése

Fogadás – meghívók

Mechanika – érzések

Gyártás – verbális kommunikáció

Projekt

Barátaimmal élek

Recepció – helyek Mechanika – szerkezetek

Produkció – rövid szövegek

Projekt

Regisztráció a tanfolyamra: a képzés eléréséhez kattintson a KÖZVETLEN LINKre, regisztráljon és kezdje el a tanulást.

Reméljük, hogy ez a képzés nagyon hasznos az Ön számára, és segíthet megtanulni ennek a fontos nyelvnek az alapjait.

Az Universidad del Rosario-ról

A Universidad del Rosario elismert oktatási intézmény Kolumbiában. Az 1653-ban alapított egyetem az ország egyik legrégebbi egyeteme. Akadémiai programok széles skáláját kínálja különböző területeken, mint például a jog, a politikatudomány, a közgazdaságtan, az üzleti adminisztráció, az orvostudomány, a mérnöki képzés és így tovább. Az egyetem kiemelkedik az akadémiai kiválóságra, a kutatásra és a társadalmi elkötelezettségre való összpontosításáról. Magasan képzett tanárokkal és modern létesítményekkel rendelkezik, amelyek kedvező környezetet biztosítanak a tanuláshoz és a személyes fejlődéshez. Ezenkívül az Universidad del Rosario elősegíti az akadémiai csereprogramokat és a nemzetközi együttműködést, lehetőséget adva a hallgatóknak látókörük szélesítésére és globális perspektívára. Összefoglalva, az Universidad del Rosario egy neves intézmény, amely minőségi oktatást kínál, és hozzájárul a kolumbiai tudományos és társadalmi fejlődéshez.


4.7 / 5 ( 6 Szavazatok )