Így ellenőrizheti villanyszámláját online

Így ellenőrizheti villanyszámláját online

Tudta, hogy van lehetőség villanyszámlájának ellenőrzésére? online? Ahogy olvasod, a Szövetségi Villamosenergia-bizottság, ismertebb nevén CFE, lehetővé teszi, hogy online ellenőrizd villanyszámládat, megtekintsd a korábbi számlák előzményeit, és akár ezen az úton is fizethess, tehát ha még mindig nem tudod, hogyan Ne aggódjon emiatt, mert ma lépésről lépésre elmagyarázzuk Önnek, hogy mit kell tennie ennek eléréséhez.

Ahogyan már számtalan hivatalos eljárás és szolgáltatás esetében megtörtént, a CFE most is digitalizálta a villanyszámla konzultációt, amely sokak számára sokkal praktikusabb lehet, mind a megfelelő fizetés ellenőrzéséhez és lebonyolításához, mind a gyors letöltéshez és kinyomtatáshoz, amikor lakcímigazolásra van szüksége. Tehát, ha még mindig nem tudja, hogyan teheti ezt meg, de érdekli, akkor kérjük, olvassa tovább ezt a cikket, mivel az alábbiakban ennek minden részletét eláruljuk.

Hogyan tudom online ellenőrizni a villanyszámlámat?

Valójában kétféleképpen tehetem meg , az első Ez a hivatalos CFE webhelyen keresztül történik, amelyhez a következőket kell tennie:

  1. Lépjen be a hivatalos CFE-portálra.
  2. Regisztráljon egy fiókot néhány személyes adattal, és hozzon létre egy jelszót.
  3. Jegyezze fel a kéznél lévő utolsó villanyszámlát.
  4. Kész! Mostantól rendszeresen ellenőrizheti villanyszámláját, és akár be is fizethet vagy csoportos beszedési megbízással is megteheti.

Másrészt egy másik módja a villanyszámla online ellenőrzésének. a mexikói kormány webhelyén keresztül érhető el, amelyen keresztül nincs szükség regisztrációra, így csak a következőket kell tennie:

  1. Lépjen be a kormány hivatalos webhelyének „Ellenőrizze villanyszámláját” szakaszába. Mexikó.
  2. Rögzítse a kért adatokat az utolsó kéznél lévő számla segítségével.
  3. < li>Kattintson a folytatásra, és ugyanúgy hozzáférhet villanyszámláihoz, és letöltheti szükség szerint.
Így ellenőrizheti villanyszámláját online
Kép jóváírása: https://energiahoy.com.
Van valami költsége a villanyszámla online ellenőrzésének?

Nem, a két lehetőség egyikében sem, vagyis sem a CFE, sem a mexikói kormány hivatalos portálján nem kell fizetni a villanyszámlák online lekérdezéséért, mivel a folyamat teljesen ingyenes.

Hol tud pontosítani?

A mexikói kormány hivatalos portálján fel van tüntetve, hogy a nyugtákkal vagy a fizetéssel kapcsolatos pontosításokhoz meg kell tennie , az év minden napján fel kell vennie a kapcsolatot a 071-es számmal, amely a nap 24 órájában üzemel. Másrészt néhány kételyt tisztázhat az alábbi címen is:

  • Ügyfélszolgálati Központok
  • A CFE internetes portálon és annak Twitter-fiókján keresztül: @CFEmx .

5 / 5 ( 5 Szavazatok )