Hol volt a városod, amikor a dinoszauruszok léteztek? Tudja meg ezzel a térképpel

Hol volt a városa, amikor a dinoszauruszok léteztek? Tudja meg ezzel a térképpel

Lépjen velünk kapcsolatba a következővel: lenyűgöző képzeletbeli utazás annak felfedezésére, hogyan nézne ki jelenlegi városunk, ha több millió évvel ezelőtt létezett volna, különböző korokban, beleértve a dinoszauruszok korát is. A tudományt, a képzeletet és a kreativitást ötvöző mesteri eszközzel megtudjuk, hogy a bolygón hol található a városa, akár egy óriási hüllők vagy más érdekes körülmények által uralt világban is.

Megmondjuk, mi elvezeti Önt erre az érdekes kalandra az időben, miközben mi megadunk minden információt, amelyre szüksége van egy távoli múlt felfedezéséhez, amely gyakran megkérdőjelezi városaink történelmének és fejlődésének megértését.

Egy érdekes webhely

A dinosaurpictures.org webhely egy olyan platform, amely kiváló minőségű dinoszauruszképeket, tényeket és kövületeket kínál gyerekeknek és oktatóknak. Lehetőséget kínál ezen források letöltésére vagy kinyomtatására. Azért hozták létre, hogy oktatási információkat nyújtsanak a dinoszauruszokról. Az oldal a számítógépekre, az elektronikára és a technológiára helyezi a hangsúlyt, és fő közönsége a 25 és 34 év közötti férfiak (66,72%). Fő marketingcsatornái közé tartozik a közvetlen forgalom és az organikus keresés. Az oldal a 100 199. helyen áll világszerte, és az elmúlt három hónapban emelkedett a helyezése. Ami a technológiákat illeti, különféle eszközöket és beépülő modulokat használ a funkcionalitás javítására, beleértve a közösségi hálózatokat, például a Facebookot, a Google Térképet, valamint a fizetési és valutatechnológiákat. A webhely kategóriájában másokkal versenyez, mint például a earth3dmap.com, és olyan oldalakról kap hivatkozási forgalmat, mint a fuun.fun és bbc.com.

Egy lenyűgöző eszköz

A híres eszköz, amely lehetővé teszi a Föld bolygó megjelenítését történelmének különböző időszakaiban, például 20 millió évvel ezelőtt vagy akár 750 millió évvel ezelőtt vagy ma.

Az ókori Földgömb konkrétan egy virtuális földgömb, amely a Földet képviseli a távoli múltban, átrendeződött kontinensekkel és óceánokkal. Ian Webster készítette, és a PALEOMAP projekt térképadatait használja.

Ian Webster tapasztalt iparági szakember, aki a Google-nál dolgozott és a Zenysis társalapítója. Különféle projektekben vett részt, köztük az Asterankban, amelyet a Planetary Resources vásárolt meg. Tanácsadásban is dolgozott, együttműködött a NASA-val, a SETI-vel és több magáncéggel az adatvizualizáció területén. Ian Webster számos projektben vett részt, így a technológiai területen jól ismert emberré vált.

Mexikóváros 170 millió évvel ezelőtt, a dinoszauruszok idejében (jura korszak):

Hol volt a városod, amikor a dinoszauruszok léteztek? Tudja meg ezzel a térképpel
CDMX a dinoszauruszok korában (jura).

Egy példa erre az eszközre.

Körülbelül 250 millió évvel ezelőtt.

A Föld hosszú ideig impozáns lények uralma alatt állt, de ezek nem dinoszauruszok voltak, hanem inkább nagy hüllők, például gorgonopsidák. Ezeknek a lényeknek a többsége azonban a perm-triász tömeges kihalás után elpusztult, ami a bolygó történetének harmadik nagy katasztrófája volt, és az eddigi legpusztítóbb. Ez a kihalás a létező életformák 95%-ának eltűnését eredményezte, így a néhány túlélő faj maradt a Föld örököse.

Konkrétan Mexikóváros nagyjából 240 millió évvel ezelőtt így nézett ki. év:

Hol volt a városa, amikor a dinoszauruszok léteztek? Tudja meg ezzel a térképpel
Mexikóváros 240 millió évvel ezelőtt.

A weboldalon egy érdekes, dinoszauruszokkal teli adatbázist is találhatunk , amelyben megtalálhatod az országodban élő dinoszauruszokat és minden mást, ami eszedbe jut, mivel ez az adatbázis a legnagyobb az interneten a dinoszauruszokkal kapcsolatban.


4.6 / 5 ( 8 Szavazatok )